Рубрики: Цікаве

Купила помідори в магазині, розрізала їх дольками і посадила: ось що з ними стало. Найкращий сорт томатів

Найкращий спосіб посадки помідорів – той, завдяки якому вам вдасться виростити щедрий врожай. Розповідаємо, як правильно саджати у відкритий ґрунт томати, щоб вони вродили.

Кожен досвідчений городник і городник-початківець прагне знайти ідеальний спосіб вирощування улюблених овочів. Так, усім хочеться отримати багато смачного та соковитого врожаю, без шкідників, хвороб і зайвих нервів. Маловідомим, але доволі простим і результативним варіантом є висаджування томатів у ґрунт дольками. Розповідаємо, як правильно це робити та яких секретів варто дотримуватись.

Як виростити помідор дольками

Ті, хто чують про такий спосіб перший раз, можуть здивуватись і навіть не повірити, що виростити щедрий врожай томатів із таким варіантом висаджування неможливо. Втім, гарантуємо, що варто спробувати посадити овоч так хоча б раз. Такий простий спосіб точно зекономить ваші сили та час, а в результаті ви отримаєте чималий врожай смачних томатів. Отже, розповідаємо, як правильно садити культуру в такий спосіб.

Експерти розповіли про незвичайний спосіб вирощування помідорів дольками – поради та секрети

Нічого складного у такому варіанті немає – вам достатньо купити або зібрати на городі помідори улюбленого сорту. Наступним кроком потрібно вимити їх від бруду та просушити паперовими рушниками. Важливо, аби томати були чистими та сухими. Далі розріжте їх навпіл або на чотири частини, дольками. Закладіть у ґрунт і присипте землею. Залиште отриману “конструкцію” у тихому місці з помірною вологістю й чекайте.

Експерти розповіли про незвичайний спосіб вирощування помідорів дольками – поради та секрети

Вже через декілька тижнів ви побачите перші ростки. Далі розсада буде зростати ще більше та укріплюватись у ґрунті. Важливо не заважати їй рости. Доглядайте за помідорами у той спосіб, який вважаєте для себе найзручнішим – ніяких особливих дій із розсадою помідорів виконувати не потрібно.

Поділитися