Рубрики: Цікаве

З одного пакетику насіння – мішок врожаю: сусідка порадила і не збрехала. Про цю хитрість раніше не чула

Щоб насіння добре проросло і дало багатий врожай - потрібно знати деякі хитрощі, які допоможуть йому "проклюнутися". Сьогодні ми розповімо про бюджетний спосіб.

Цей засіб використовують досвідчені городники, бо він миттєво запускає ріст насіння і підвищує їх схожість, адже це натуральний стимулятор росту.

Підживлення рослин не тільки прискорює їх зростання, а також сприяє розвитку кореневої системи, допоможе легкому укоріненню при пересадці, а також є профілактикою багатьох захворювань.  Цей чудовий засіб коштує копійки – спробуйте і  ви приємно здивуєтеся.

А всього-навсьогоі потрібно одна таблетка бурштинової кислоти на літр води. В цьому розчині залишате насіння приблизно на 35 годин, також обприскуйте розсаду цим розчином.

З одного пакетику насіння – мішок врожаю

Спосіб 2

Це просте в приготуванні добриво, яке не потребує жодних фінансових витрат, створить диво з вашими домашніми рослинами і розсадою для городу! Готуємо добриво з бананової шкірки. Банани містять безліч поживних речовин, а бананова шкірка багата калієм, фосфором, магнієм, кальцієм і азотом, які зміцнять коріння домашніх і садових рослин, оживлять розсаду і сприятимуть активному росту і цвітінню ваших зелених улюбленців.

Потрібні інгредієнти: – 2 шт. шкірка банана – 4-5 л відстояної води, Т=20-24С

Рецепт приготування чудо добрива:
Очищаємо 2  банана від шкірки. Шкірку бананів нарізаємо якомога дрібніше ти літрову ємність. Заливаємо шкірку бананів відстояною водою і даємо їй настоятися 20-24 години, при кімнатній температурі. Через 20-24 години проціджуємо через сито підживлення. Переливаємо підживлення в лійку. Поливаємо розсаду і кімнатні рослини

Використовуйте ці прості та бюджетні методи, і ви отримаєте багатий врожай та здорові й міцні кімнатні рослини.

Поділитися