Рубрики: Цікаве

Сію тільки 1 сорт буряка для салатів, який вариться миттєво і найсолодший: коштує копійки, росте як трава

Купуйте насіння тільки вироблене перевіреною компанією. Цей буряк солодший, ніж усі інші сорти. У нього відсутні кільця та плями всередині коренеплодів.

При виборі сорту буряка важливо враховувати наступні фактори: Мета вирощування: якщо ви плануєте вирощувати буряк для свіжого споживання, вам може підійти сорт з гладенькою шкірою і солодким смаком. Якщо ви плануєте використовувати буряк для консервації або зберігання, вам може підійти сорт з товстою шкірою.
Умови вирощування: враховуйте характеристики вашого грунту, клімат. Оберіть сорт буряка, який найкраще відповідає умовам вашого городу.
Врожайність: обирайте сорт буряка з високою врожайністю і стійкістю до шкідників та хвороб.

А цей буряк взагалі можна вирощувати на капустяній грядці. При висадженні розсади капусти тикаємо насіння між висадженими кущами. І після цього забуваємо про цей буряк до кінця літа. А у вересні зберете 40 – 50 кг смачного та корисного коренеплоду. Колір насичений червоний. Шкірка дуже тонка і завдяки цьому коренеплоди швидко варяться без додаткових хитрощів. Форма – округла, рівна, всі коренеплоди виростають приблизно одного розміру.

Належить до середньостиглих сортів. При сівбі наприкінці травня врожай збираємо у середині вересня. У середньому термін дозрівання становить 115 днів. Підходить для тривалого зберігання. Для отримання ранньої продукції сійте цей буряк на початку квітня і через 3 тижні потрібно розсадити по краях грядки в теплиці. Така розсада дозволяє отримувати великі коренеплоди вже на початку липня.

А другий момент полягає в тому, що буряк росте добре тільки в тому випадку, якщо ґрунт завжди досить зволожений. Капусту ми поливаємо регулярно і дуже рясно. Відповідно і буряк отримує достатню кількість води для активного рівномірного зростання. Ви можете вирощувати цей сорт у будь-якому ґрунті та на будь-якому місці. Великий урожай вам буде гарантовано.

Обираємо сорти буряка правильно: поради спеціалістів

Зростає “як трава”

Це буряк, який справді зростає “як трава”. Якщо інші сорти вимагають постійних підживлень і розпушування, то цей абсолютно незалежне від досвіду та умінь городника, чудово підходить для дачників-початківців. Стійкий до періодів посухи. Сорт буряка:”Боро F1″. Спробуйте виростити – ви точно не пошкодуєте. Але є єдина умова – не сійте цей сорт надто рано. Робіть посів тільки після того, як ґрунт прогріється до +14°.

Поділитися