Рубрики: Цікаве

Посадила кабачки в цьому місці і врожаю було стільки, що повними відрами сусідам роздавала: в чому секрет

Кожен городник, який не вперше вирощує на своїй ділянці кабачки, точно знає – для якісного врожаю потрібно знати чимало. Ділимось знаннями, що вам допоможуть.

Ні для кого не секрет, що кабачки – культура, за якою потрібен мінімальний догляд для щедрого врожаю. Втім, кількість не завжди означає якість, а тому потрібно знати про основні хитрощі, що допоможуть отримати не просто багато кабачків, а багато смачних овочів.

Найкраще місце для кабачків на городі

Першим та основним таким секретом є правильно обране місце для посіву культури. За словами експертів, вірно обрана ділянка для такої рослини може миттєво змінити смак плодів у кращий бік. Найголовніше, на що варто звертати увагу, попередники культури.

Не можна сіяти кабачки після гарбузових культур. Для їхнього розвитку потрібні майже такі самі корисні мікроелементи та вітаміни, як і для кабачків. Саме тому рослині просто не вистачить запасів у ґрунті для рівномірного та повноцінного розвитку.

Експерти назвали найкраще місце для кабачків на городі – де їх потрібно сіяти для щедрого врожаю

Найкращими попередниками для кабачків вважають картоплю, капусту та цибулю. Ці представники овочевих культур мають інші потреби у питаннях, що стосуються корисних мікроелементів і вітамінів. Експерти запевняють, що кабачкам буде легко розвиватись, якщо їх посіяти на місце цих овочів.

Експерти назвали найкраще місце для кабачків на городі – де їх потрібно сіяти для щедрого врожаю

Звісно, важливо звертати увагу і на те, де знаходиться ділянка, на яку ви плануєте посіяти кабачки. Для того, аби овочева культура дала щедрий і дійсно смачний врожай, їй потрібне універсальне місце – там, де до обіду буде сонячно, а вже після цього часу ділянка має бути у затінку.

Таким чином вам вдасться створити комфортні умови для розвитку кабачків.

Поділитися