Рубрики: Цікаве

Підгледіла, що моя сестра робить так – кинула чайний пакетик в унітаз і пішла: повертається, а вже все чисто

Маленькі хитрощі можуть допомогти підтримувати чистоту та порядок у своєму домі без зайвих зусиль. Розповідаємо про пораду, що точно вам сподобається.

Туалет і ванна – місця у вашому будинку, за якими доглядати найскладніше. Для того, аби там не з’являлись бактерії та не накопичувався бруд, важливо не просто регулярно, а якісно прибирати ці приміщення.

Розповідаємо про простий лайфхак, який точно допоможе вам швидко та без зайвого клопоту очистити унітаз в туалеті від нальоту та зайвого бруду. Як дивно б це не звучало, але знадобиться всього лише пакетик чорного чаю.

Як очистити унітаз від нальоту

Для початку потрібно взяти декілька пакетиків чаю – вони мають бути прохолодними, але вологими. Далі потрібно обрати поверхню для очищення. Це мають бути дуже брудні місця в унітазі – наприклад, під обідком.

Експерти розповіли, як просто очистити унітаз від нальоту за допомогою чайного пакетика

Туди потрібно покласти чайні пакетики та зафіксувати в такому положенні на пів години. Далі потрібно просто витягнути їх і відправити у смітник. Вони вже виконали свою роботу.

Не забувайте про те, що під час прибирання за допомогою чайних пакетиків потрібно бути в гумових рукавичках. А ось після прибирання важливо викидати пакетики у смітник, а не змивати в унітаз – аби не забилась каналізація в будинку.

Експерти розповіли, як просто очистити унітаз від нальоту за допомогою чайного пакетика

Чай, який міститься у пакетиках, ідеально бореться з вапняним нальотом, а тому чудово підходить не лише для прибирання унітаза, але й для очищення інших поверхонь у вашому будинку, на яких можуть накопичуватись подібні забруднення.

Так, наприклад, ви можете очистити кран на кухні за допомогою чайних пакетиків. Їх потрібно помістити на забруднене місце та залишити на пів години. Після цього зніміть пакетики та викиньте у смітник.

Поділитися