Рубрики: Цікаве

Врожайність помідорів стала рекордною: все вирішили 30-40 сантиметрів. Бабусина хитрість, яку оцінять томати

Для того, щоб отримали гарний врожай помідорів - за ними потрібно доглядати. Знаючи одну просту хитрість можна значно збільшити кількість плодів з однієї рослини.

Всі городники мріють про щедрі врожаї, та для цього потрібно прикласти деяких зусиль і використати певні знання.

Під час висадки в грунт, томати потрібно розміщати на відстані 30-40 сантиметрів одна від одної. Таким чином рослини не будуть конкурувати за поживні речовини і ви отримаєте багато соковитого овоча.

Окрім того, щоб томати виросли сильними, здоровими та дали багато плодів, потрібно удобрювати їх органічними речовинами з високим вмістом калію, магнію, азоту та сірки.

Розповімо про одне з таких. Робиться підживлення з кількох інгредієнтів, але вони коштують копійки. Цей рецепт дістався мені від одного городника, який теж використовував його для вирощування томатів і завжди залишався задоволений результатом.

Зробити добриво можна наступним чином: на 20 літрів води береться дрібка картопляного крохмалю, ложка кісткової борошна та оберемок будь-якої трави з городу.

Городники розповіли про хитрість з томатами для потужного врожаю

Підійдуть бур’яни, кропива, полин та будь-які інші рослини. Усі інгредієнти змішуємо, ретельно перемішуємо і залишаємо на 24 години для початку процесу бродіння. Наступного дня потрібно змішати цей розчин з чистою відстояною водою для поливу томатів у пропорції один до одного і вносити по одному-два літри під кожен кущик рослини.

Так томати отримуватимуть необхідну кількість калію, магнію, цинку та масу інших корисних мікроелементів, захистять себе від хвороб і шкідників, і отримають сили для формування добрих зав’язей та великих соковитих плодів. Методика перевірена на практиці і зовсім не шкодить ні рослині, ні людині.

Поділитися