“Накриє”, як ніколи раніше: метеорологи розповіли, чого очікувати від магнітних бур в липні 2024 року

Магнітні бурі останнім часом вражають своєю силою. Це явище також очікується в липні 2024 року і метеорологи розповіли, в які дні слід бути готовими до нового сонячного впливу.

У липні 2024 року очікується кілька періодів магнітних бур, які можуть вплинути на самопочуття людей, особливо тих, хто чутливий до змін у геомагнітному полі. Цей період не пройде непомітним для кожного зі знаків Зодіаку. З 1 по 4 липня, 6 по 9 липня, 11 по 13 липня та з 23 по 31 липня прогнозуються слабкі магнітні бурі. Ці бурі зазвичай проходять непомітно для більшості, але можуть викликати легке погіршення самопочуття у метеозалежних людей, спричиняючи безсоння та підвищену втому.

Середньої інтенсивності магнітні бурі очікуються 5 липня, з 14 по 16 липня та 20 і 21 липня. Ці періоди можуть викликати головний біль, коливання артеріального тиску та тахікардію навіть у тих, хто зазвичай не відчуває впливу геомагнітних коливань. Не виняток, що вас може нудити.

Експерти назвали точні дати, коли Україну накриють магнітні бурі
Експерти назвали точні дати, коли Україну накриють магнітні бурі

Найбільш потужна магнітна буря прогнозується на 10 липня. У цей день можливе загострення хронічних захворювань, біль у спині та ногах, а також значне погіршення емоційного стану. У цей період важливо уникати стресів та місць з великим скупченням людей, а також дотримуватися режиму відпочинку та правильного харчування.

Знання цих дат дозволяє підготуватися до магнітних бур і мінімізувати їхній вплив на здоров’я. Слідкуйте за своїм самопочуттям, уникайте перевантажень і дотримуйтеся здорового способу життя, щоб зменшити негативні наслідки геомагнітних коливань​. Якщо ви дуже погано себе почуваєте – спробуйте вийти на свіже повітря, пийте багато води і не забувайте про зарядку або невеличке тренування, яке допоможе тримати себе в тонусі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини