Влітку відкриваю вікна, щоб освіжитися, а отримую цілу квартиру мух: як швидко позбутися комах

Мухи – не найкращі сусіди в квартирі під час сильної спеки. Їх можна легко прогнати, якщо використати один з дієвих та перевірених господинями методами.

Влітку під час сильної спеки кожен з нас відчиняє вікна, щоб можна було освіжитися і дати повітрю проникнути до нашої оселі, але разом з ним залітають мухи, які ще потім довго можуть кружляти територією нашого помешкання. Існує кілька методів, як з ними боротися і сьогодні ми про це поговоримо.

Складіть швидку пастку, використовуючи яблучний оцет. Налийте невелику кількість оцту в чашку або склянку і додайте трохи цукру або меду. Мухи приваблюються до запаху і загинуть, потрапивши в рідину. Щоб підсилити ефект, можна накрити ємність плівкою з кількома отворами, через які мухи залетять всередину і не зможуть вийти.

Як позбутися мух в квартирі влітку
Як позбутися мух в квартирі влітку

Хорошим варіантом буде приготування спрею, який допоможе вам їх позбутися. Змішайте у пульверизаторі воду з кількома краплями ефірної олії, наприклад, м’ятної або лаванди. Обприскайте розчином місця, де комахи часто з’являються. Ці олії мають відлякувальний ефект на комах.

Не забувайте про те, що мухи зазвичай з’являються через бруд або залишки їжі. Якнайшвидше приберіть всі продукти, які можуть привертати їх, наприклад, залишки їжі, фрукти, і вимийте всі поверхні. Мийте тарілки та столові прибори відразу після використання. Відкрийте вікна, щоб забезпечити хорошу циркуляцію повітря. Мухи не люблять сильний вітер і часто йдуть з приміщення, де є хороша вентиляція.

Також можна швидко зробити просту приманку, змішавши воду з невеликою кількістю цукру. Вилийте суміш в тарілку або глибоку чашку і поставте її в місце, де мухи часто літають. Цукор приверне їх, а вода утримає вологість, завдяки чому надокучливі сусіди залишаться у пастці. Використання одного з цих методів допоможе вам швидко позбутися так званих шкідників з власної оселі.

Популярне

Подібні новини