Городник з 30-річним стажем поділився фокусом: ця суміш перетворила перці на гігантів. Врожай вас здивує

Щоб отримати рясний врожай болгарського перцю - його неодмінно потрібно підживлювати. Розповідаємо про майже дармові перевірені багатьма городниками способи,.

Існує безліч різноманітних способів підживлення болгарських перців у серпні та вересні – як народні, так і з використанням засобів з агромагазину. Який же з них обрати, щоб отримати чудовий врожай?

Розповідаємо про просте, але ефективне підживлення, яке не потребуватиме витрат сімейного бюджету та готується елементарно.

Отже, добриво готується наступним чином: на склянку шкаралупи або кормової крейди додаємо 300 мілілітрів столового оцту, щоб перетворити кальцій у хелатну форму.

Суміш потрібно настояти протягом 12 годин, щоб вона “пробулькала”. У результаті карбонат кальцію перетвориться на ацетат кальцію, який зможе розчинитися у воді. Отриманим розчином у поєднанні з відром води необхідно обробляти перці кожні два тижні, тричі за весь період плодоношення.

Городники розповіли про підживлення перцю крохмалем
Городники розповіли про підживлення перцю крохмалем

Рекомендуємо також внести під перці крохмаль. Потрапляючи у ґрунт, він підхоплюється мікрофлорою, яка засвоює його і використовує як джерело енергії. Завдяки цьому корисні поживні речовини в ґрунті швидше переробляються і легше засвоюються рослинами.

Для приготування підживлення з крохмалю не потрібно багато зусиль. Беремо три літри теплої води, додаємо 200-300 грамів звичайного картопляного крохмалю, ставимо ємність на вогонь і доводимо до кипіння на повільному вогні. Під час варіння, як і при приготуванні киселю, суміш потрібно постійно помішувати. Коли розчин закипить, його розводимо у десяти літрах води й підгодовуємо рослини, використовуючи 1-2 літри на кожну.

Популярне

Подібні новини