Цей тест не пройде випускник Гарварду: знайдіть ворону серед журавлів за 10 секунд — складна оптична ілюзія

Спробуйте перевірити свою уважність та пройти тест з оптичною ілюзією. Цікаво, з якої спроби у вас вийде знати малесенького крука у зграї поважних журавлів?

Оптичні IQ-тести — це чудовий спосіб перевірити гнучкість свого інтелекту та навичок у розв’язанні різних завдань. Щоб трошки розслабитися і весело провести час, спробуйте наше цікаве завдання. Хоча й знайти ворону серед журавлів може бути справжнім викликом для вашого гострого зору та уважності. Правильна відповідь — у кінці матеріалу.

Знайдіть ворону за 10 секунд

На зображенні представлені пташки у небі, які відлітають у вирій. Однак серед них причаїлася ворона. Чи можете ви знайти її всього 10 секунд?

Для успішного виконання цього завдання вам знадобитися не лише гострий зір, але й справність у роботі з оптичними ілюзіями. Техніка виконання — зовсім нескладна: почніть роздивлятися пернатих, охопивши зором усю картину, а потім швидко відфільтруйте всі побачені елементи, зосередивши увагу на пошуку ворони серед журавлів.

Не розгублюйтеся і не намагайтеся роздивитися кожну пташку окремо. Це завдання має перевірити вашу здатність швидко фокусуватися на важливих деталях, а разом із цим бачити всю картину комплексно. Для чистоти експерименту поставте таймер на 10 секунд. Спробуйте пройти тест кілька разів, якщо не вдасться з першого разу.

Тест на IQ: спробуйте знайти за 10 секунд ворону на картинці

Важливо пам’ятати, що вирішення цього завдання — це не тільки тест на ваш IQ, але і чудовий спосіб покращити ваші навички важливості та швидкості реакції. Так що не зневіряйтеся, тренуйте свій розум та практикуйтеся у пошуку ворони серед журавлів!

А ось і правильна відповідь. Крук вирішив не показуватися у серці зграї та причаївся коло пташечок, які відставали у клині.

Тест на IQ: спробуйте знайти за 10 секунд ворону на картинці

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини