Рубрики: Мода

Довгі спідниці знову в моді: дівчина Остапчука, Кароль, Клопотенко й інші показали головний тренд 2023 року

З початком весняного сезону модні акценти зміщуються на нові деталі й цікаві образи. З'ясовуємо на прикладі відомих українських зірок, які елементи гардероба будуть у тренді навесні 2023 року

Мода – циклічна. Цю фразу точно неодноразово чув кожен із нас. Хоча й на модних подіумах сьогодні можна побачити неймовірні дизайни, які декілька десятків років тому здавалися б дивними, у повсякденному житті все ще зберігаються старі добрі тенденції. З настанням весни стильні акценти дещо зміщуються, а на поличках справжніх модниць з’являються нові елементи гардероба.

Нового весняного сезону в гру повертаються довгі спідниці. Довжина максі особливо вітається в сучасному світі моди, замінюючи колись популярні мініспідниці. Загалом, стилісти впевнені, що для модного образу можна обирати будь-які фактури й тканини. Втім, зверніть увагу, що сьогодні чималою популярністю користуються джинсові спідниці.

Даша Квіткова продемонструвала стильний образ із джинсовою спідницею
Нова дівчина Володимира Остапчука Полтавська у стильній джинсовій спідниці

Для створення модного весняного образу достатньо трішки фантазії та джинсова спідниця. Якщо декілька років тому в моді були дещо коротший одяг з деніму, то сьогодні стилісти наполягають на максимальній довжині. Разом з тим, спідниця має бути вільного крою – не стискати ваших рухів і бути комфортною під час носіння.

Комбінувати джинсову спідницю можна із сорочками, кофтами з високим горлом, а у верхньому одязі слід надавати перевагу пальто або тренчу. Разом з тим, зверніть увагу, що Полтавська й Квіткова одяглись в оверсайз одяг, оскільки це ще один тренд.

Тіна Кароль показала стильний наряд із довгою спідницею

Відома українська співачка продемонструвала інший варіант носіння довгої спідниці. Знаменитість обрала цікавий фасон і ніжну тканину, поєднавши її з чорною кофтою з довгим рукавом. Тіна Кароль створила доволі простий, втім вдалий образ.

Навіть чоловікам стилісти радять експериментувати й виходити за межі загальноприйнятих стереотипів. Так, наприклад, Євген Клопотенко наважився додати родзинки у свій образ і вийшов у світ у довгій чорній спідниці.

Євген Клопотенко також вирішив приміряти довгу спідницю

Наостанок слід зазначити, що в сучасному світі моди вітаються експерименти. Ввімкніть фантазію, вийдіть за межі шаблонів і надихніться навколишнім світом, аби створити по-справжньому трендовий образ.

Поділитися