Рубрики: Стиль

Названо наймодніший колір волосся на весну-літо 2023: стиль Олі Полякової став трендом серед стилістів

Мода на зачіски та колір волосся постійно змінюється і експерти назвали трендовий колір волосся на весну-літо 2023 року. Всім білявкам можна не перейматись - ви точно у тренді.

Білявки завжди користуються великим попитом серед чоловічої статі. Відомо, що велика частина чоловіків звертає увагу на дівчат саме з таким кольором волосся. Звісно, це не означає, що брюнетки, шатенки та дівчата з іншими кольорами волосся не такі привабливі, але сьогодні поговоримо саме про білявок. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що білокурі красуні знову в тренді.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є чимало білявок: хтось від природи, а хтось не проти постійно фарбувати собі волосся, щоб досягнути відмінного білого кольору волосся. Варто пам’ятати, що постійні фарбування в блонд дуже сильно шкодять вашому волоссю, але стилісти придумали безліч покрасок, які можна робити рідко, щоб волосся мало могу “перепочити” між фарбуваннями.

Стилісти назвали трендовий колір волосся на весну-літо 2023

Найпопулярнішими покрасками є аіртач та балаяж. На перший погляд здається, що це однакові техніки, але ні. Балаяж робиться методом начісування волосся з кожного пасма, а після цього обережно профарбовується довше волосся, яке не було зачесане догори. Натомість, аіртач роблять з використанням фену для волосся: береться пасмо і на нього напрявляється повітря, коротке волосся “видувається” з пасма і профарбовують те, що залишається в руці. Все дуже просто.

На прикладі Віри Брежнєвої можна побачити, що вона використовує один з цих способів фарбування. Неможливо точно сказати, який це саме спосіб, бо на фініші волосся виглядає майже однаково, але зірка виглядає надзвичайно гарно.

Стилісти назвали трендовий колір волосся на весну-літо 2023

Що стосується Олі Полякової – зірка обирає фарбуватись повністю, без використання різних технік. Варто зазначити, що таке волосся швидко псується, якщо за ним не доглядати. Судячи зі стану зачіски співачки, вона навіть до власного волосся ставиться дуже відповідально, але це коштує грошей.

Якщо ви думаєте, ви варто фарбуватися в білявку – очевидно, що так. Зараз цей колір в тренді і ви точно підкорите собі увагу всіх дівчат та чоловіків, але краще обирати фарбування в одній із технік, що були написані вище.

Поділитися