Рубрики: Стиль

Штани палаццо на піку популярності: Кароль, Огнєвіч і Зеленська показали, як носити модний тренд жінкам за 30

Штани палаццо знову у моді! Подивіться, як обіграли у своєму стилі цей предмет гардероба українські зірки Тіна Кароль, Злата Огнєвіч, Олена Зеленська.

Штани палаццо стрімко входять у моду знову. Лише з назви можна зрозуміти, що придумали такий варіант одягу в Італії близько 70 років тому. Як відомо, тренди — циклічні, і нині ці брюки з’являються у гардеробах знаменитостей. Чимало стилістів вважає їх майже ідеальним варіантом для повсякденного образу, адже завдяки завищений талії та штанинам, довжиною до підлоги, вони додають зросту, підкреслюють форми і дозволяють приховати ніжки.

Тіна Кароль однією з перших вскочила у цю модну тенденцію. Зірка дуже цікаво обіграла палаццо, які наділа з тілесним корсетним боді. Крім цього свій стиль знаменитість доповнила пишним розпущеним волоссям та не стала наносити яскравий грим.

Білі палаццо з костюмної тканини вподобала Злата Огнєвіч, яка носить із задоволенням ці штани і на офіційних зустрічах, і під час концертів. Співачка продемонструвала універсальність цього предмету гардероба, який кожен раз по-новому обігрує. Також артистка показала, як гарно поєднується з молочним жакетом оверсайз ці брюки. Кожного разу під свій унікальний аутфіт вона робить нову зачіску, то зачісуючи волосся догори, то розпускаючи його локонами.

Олена Зеленська показала, якими стильними можуть бути брюки палаццо у поєднанні із вкороченою блузою. Свою витончену талію перша леді України підкреслила масивним поясом. Вона ідеально збалансувала фігуру та підкреслила свою спортивну форму. Також для образу дружина Президента обрала темний колір, аби показати, що вона дама — з серйозними намірами. Доповнила стиль зібраними у ракушку волоссям.

Штани палаццо на піку популярності
Поділитися