Рубрики: Стиль

Босоніжки 2023: Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч і Настя Каменських показали, як носити модний тренд жінкам під 40

Українські зірки ніколи не відставали від модних трендів. Дізнайтеся, які босоніжки зараз вважаються найбільш стильними, що їх собі придбали навіть Каменських, Огнєвіч та Нікітюк.

Цього року у моду повертаються босоніжки у стилі кінця 1990-х-початку 2000-х. На подіумах знову можна помітити квадратні носки та переплетіння шнурків. Однією з перших літній тренд 2023-го року приміряла на себе Леся Нікітюк. Вона засвітилася в Одесі у такому взутті. Модель для прогулянки ведуча собі обрала зручну, на низькому ходу, підкресливши свій розкішний модельний зріст шкіряними ремінцями.

Леся Нікітюк у трендових босоніжках

Прихильники одразу звернули увагу на те, як вишукано виглядають її ноги та наскільки вдалою є комбінація шовкової сукні-комбінації.

А ось Злата Огнєвіч, яка може похизуватися мініатюрною фігурою, звернула увагу на іншу інтерпретацію стилю “нульових” та згадала про танкетку. Зірка засвітилася у розкішних жовтих босоніжках на весіллі екс-учасника “Холостячки” Андрія Хветкевича. Високі підбори та чимала колодка додали кілька сантиметрів співачки і візуально витягнули її силует. До всього цього вона додала пишну зачіску на грецький манір. Виглядає так, наче значно перегнала за зростом обранця свого “колишнього”.

Злата Огнєвіч у трендових босоніжках

Настя Каменських, яка надає перевагу частіше спортивному взуттю, кедам чи кросівкам, ще минулого року передбачила тренди 2023-го та засвітила під час світського виходу шкіряні мінімалістичні босоніжки на шпильці.

Настя Каменських у трендових босоніжках

Зірка вдало їх скомбінувала зі стильними штанами-палаццо оливкового кольору з легкої літньої тканини. Це виглядає дуже по-діловому та цікаво обіграно. Зріст дружини Потапа дозволяє їй носити підбори будь-якої висоти, а пишна шевелюра кожному образу додає вишуканості.

Поділитися