Олена Зеленська задала модні тренди на літні образи: штани палаццо, боб-каре і манікюр у стилі “Тиха розкіш”

Олена Зеленська стала справжньою законотворицею моди для багатьох українок. Показуємо новий образ першої леді України, яким вона знову підкорила своїх прихильників.

Олену Зеленську по праву можна назвати найбільш обговорюваною першою леді України, адже такої кількості прихильників не було в жодної з її попередниць. Фанати стежать не лише за її політичною кар’єрою, а й за модними трендами, які задає знаменитість.

Володимир Зеленський приховував справжній діамант

Раніше Олена вела непублічний спосіб життя і показувалася на публіці лише тоді, коли її обранець був на світських заходах. Працювала кохана колишнього коміка сценаристкою. Втім, все змінилося у 2019-му, коли їй довелося прийняти обов’язки першої леді.

Тепер вона на видноті щодня і кожного разу дивує витонченим почуттям стилю. Олена полюбляє мінімалізм у гардеробі і часто комбінує свій улюблений графітовий костюм з новими блузами чи аксесуарами. Продемонструвала Зеленська і трендові штани-палаццо, довівши, що жінкам за 40 вони також дуже пасують.

Олена Зеленська задала модні тренди на літні образи

Найбільш обговорюваним став манікюр зірки. На відміну від багатьох селебрітіз наша перша леді робить покриття у стилі “Тиха розкіш”: нюдові відтінки лаку або зовсім прозорий колір. Не допускає виразної довжини і завжди коротко обрізає нігті.

Олена Зеленська задала модні тренди на літні образи
Олена Зеленська задала модні тренди на літні образи

Не можливо не згадати і зачіску Олени. Багато років її бачили з короткою стрижкою або не зовсім природними кучерями. Втім зараз пані Зеленська носить виразне каре, урізноманітнюючи його локонами, укладкою-брашингом чи зібраною зачіскою. Інколи дозволяє собі відпустити форму.

Нагадаємо, що Олена не полишила Україну у 2022-му, лишилася під час наступу у Києві, а згодом взяла на себе обов’язки представницької діяльності.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини