Рубрики: Стиль

Антитренди літа 2023: модні провали Олі Полякової, Злати Огнєвіч і Аліни Гросу, яких краще уникати

Чимало знаменитостей демонструють вдалі образи і трендові речі, проте, є зірки, вбранню яких — не позаздрити. Які речі краще прибрати з гардеробу — пояснюємо на прикладі Полякової, Гросу та Огнєвіч.

Чимало знаменитостей стають справжніми іконами стилю, демонструючи цікаві речі у своєму гардеробі. Проте, навіть у найпопулярніших артистів бувають промахи. Так, Оля Полякова, яка завжди відзначалася гарним смаком та любов’ю до брендових речей, але навіть у її шафі є речі, які виглядають старомодно.

На кадрах з Машею Єфросиніною Суперблондинка показала штанний костюм. У той час, як на вершині всіх трендів — штани-палаццо і вкорочені жакети, артистка зробила вибір у бік стандартних брюк-дудочок і приталеного піджаку. Темний колір підкреслив молочно-білу шкіру співачки.

Модні провали Олі Полякової

Переборщила з речами і Злата Огнєвіч, яка зібрала аутфіт з дутою блискучою курткою, типу “ватника”. Прихильники не зрозуміли, навіщо зірка підібрала під неї таку велику сорочку, яку навіть не застібнула. У коментарях написали:

  • “На вулиці холодно, а душа відкрита”
  • “А курточку так і не застебнула…”
  • “При + 9 градусах ти задубнеш там”
Модні провали Злати Огнєвіч

А ось Аліна Гросу нарвалася на хвилю критики через експерименти з національним одягом. Не секрет, що зараз чимало дизайнерів наших і закордонних вводять у свої колекції наші українські орнаменти, елементи народного строю, роблячи їх трендовими. Проте, відверто кажучи, багато з’явилося і шароварщини у модному світі: речей, які тільки імітують культуру України. На цьому підловили і улюбленицю Ірини Білик, коли та вітала підписників з Днем Вишиванки.

Модні провали Аліни Гросу

У коментарях — аншлаг негативу, де підписники пишуть про недоречність корсету, пишного вінка, крупного намиста і хустки. Співачка проігнорувала це.

Поділитися