Рубрики: Стиль

Етюд у бежевих тонах: перша леді України Олена Зеленська вийшла у світ у діловому костюмі ніжного кольору

Перша леді України Олена Зеленська завжди вміла здивувати відмінним почуттям стилю. Цього разу дружина чинного президента відвідала важливий захід у бежевому діловому костюмі

Дружина українського президента нині активно займається своєю роботою. Перша леді України часто з’являється на різних важливих заходах, займається благодійністю та розвиває культурну та соціальну сфери країни. Нещодавно Олена Зеленська відвідала важливий захід, організований МВС і присвячений започаткуванню флагманського проєкту МВС “Автошколи для осіб з інвалідністю”.

Так, дружина чинного українського президента відвідала захід у доволі стильному наряді. Перша леді України одягла діловий костюм бежевого кольору. Ніжний образ складався з класичного жакета та штанів у колір до “верху”. Темніша футболка коричневого відтінку вдало доповнила наряд, а туфлі на невеликих підборах завершили образ.

Зачіска Олени Зеленської привернула окрему увагу. Перша леді акуратно зібрала свою шевелюру та зробила вдалу укладку, яка нагадувала голлівудський стиль – стриманий шик і кричуща яскравість. Макіяж Зеленська зробила стильний, але водночас такий, аби він пасував під наряд. Перша леді нанесла коричневі тіні та матову помаду. Окремою родзинкою образу стали стильні сережки.

Олена Зеленська відвідала захід, присвячений відкриттю автошкіл для громадян з інвалідністю

Зазначимо, що така ініціатива дасть змогу особам з інвалідністю опанувати науку керування автомобілем. Так, громадяни зможуть отримати водійське посвідчення категорії В та навчитись ручного керування машиною.

Такий проєкт є частиною ініціативи першої леді України “Без бар’єрів”. Така програма націлена перетворити Українську державу на країну, що надає рівні можливості та права різним категоріям населення. За задумом першої леді України, така програма має забезпечити кожного українця без виключення рівними правами та можливостями.

Поділитися