Рубрики: Стиль

Надя Дорофєєва презентувала лімітовану колекцію одягу з відомими брендами: мода, пронизана патріотизмом

Дружина ресторатора Михайла Кацуріна і українська співачка Надя Дорофєєва презентувала патріотичну колекцію одягу спільно з відомими українськими брендами.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва стала обличчям першої колекції одягу Elle та AISENBERG DENIM. Відповідні фотографії у стильному вбранні зʼявилися на офіційних сторінках брендів та самої співачки. Відомо, що частина коштів від продажу буде передана на потреби Збройних Сил України.

Одяг просочений українськими настроями, які передають наше велике минуле. Як розповідають засновники колекції, українці здавна намагалися вкласти сенси власної величі у своє вбрання, тому Elle спільно з AISENBERG DENIM вирішили підтримати та продовжити цю ідею. Команда бренду звернулася до музейного архіву, щоб відшукати малюнок-оберіг, що притаманний степовій Україні. Цей розпис наші предки називали деревом життя і його вирішили розмістити на сумці пауч з деніму.

Нова колекція патріотичного одягу

Серед основних моделей бренду є сумка-мішок, невеличка сумка пауч, джинсова куртка та козирок. Всі речі виготовлені з джинсового матеріалу з нашивками лого журналу Elle. Крім цього, в лінійці представлені дві футболки: на одній з них присутній морський вузол, а друга футболка виконана вільним кроєм з написом “пишаюся бути українцем” англійською мовою.

Основна робота була зосереджена на тому, що відтворити українські цінності та передати настрій кожного українця через класний та базовий одяг, який має бути у кожного в гардеробі. Більшість одягу просочений морською тематикою і власники брендів провели паралель з тим, що сам бренд народився в Одесі, а Надя Дорофєєва, яка презентувала колекцію – у Криму.

Для Наді участь у випуску нової української колекції – це велика честь і можливість ще голосніше говорити про події в Україні. Відомо, що зірка активно займається волонтерством, тому демонстрація патріотичного одягу є дуже важливим моментом для неї.

Поділитися