Розбір образів тренерів Голосу країни-13: простота Клименка, вишуканість Пивоварова і не тільки

"Голосу країни-13" завершив довгоочікувані серію батлів. Зіркові тренери зʼявилися у стильних образах, які викликали чимало позитивних коментарів в Мережі.

Українські зірки відрізняються відмінним стилем в одязі та вміють вдало комбінувати між собою речі. Тренери проєкту “Голос країни-13” як ніхто інші знають, що одяг може розповісти про них більше, ніж вони самі. Редакція сайту Добрі новини пропонує розібрати образи зіркових наставників пʼятого та шостого випусків найкращого співочого проєкту країни.

Якщо минулого разу Надя Дорофєєва обрала для себе образ школярки, то цього разу дівчина зʼявилася у більш “дорослому” вбранні. Для нових ефірів “Голосу країни-13” Надя обрала чорний топ у стилі печворк у формі серця, джинси-труби та чорне взуття на ледь помітному підборі. Замість звичайного ремня на пояс співачка вирішила завʼязати на талії чорну стрічку, яка ідеально вписується в образ. Також Надя Дорофєєва закінчила стильний лук вкороченим утепленим піджаком зі сріблястою вишивкою з імітацією сорочки на рукавах.

Стильний образ Наді Дорофєєвої
Стильний образ Наді Дорофєєвої

Артем Пивоваров не поступається своєму стилю. Цього разу артист зʼявився у білій футболці з високою горловиною та вкороченими рукавами та в класичному костюмі сіро-синього відтінку, але замість звичайних брюк співак обрав шорти трішки довше коліна, які повторюють ситулет звичних для всіх класичних штанів. Доповнив образ Пивоваров високими білими шкарпетками, чорним взуттям та масивними аксесуарами зі срібла.

Вишуканий класичний образ Артема Пивоварова
Вишуканий класичний образ Артема Пивоварова

Варто зазначити, що образи кожного тренера ідеально доповнювали один одного. Юлія Саніна, наприклад, одягнулася в total black образ з латексного матеріалу. Це не дивно, адже саме через цей одяг можна простежити її запальний характер та напрям в музиці. Топ Саніної відкриває її плечі і підкреслює ключиці, а кольє робить акцент на її довгій шиї. Не дивлячись на те, що образ співачки дуже сміливий – Юлія доповнила його класичними чорними босоніжками на підборах.

Рок-образ Юлії Саніної
Рок-образ Юлії Саніної

В такому ж чорному образі зʼявився Іван Клименко. Музичний продюсер вирішив показати стиль у простоті, що йому дуже добре вдалося. Чорно-сіре худі з переробленого матеріалу та чорні штани спортивного силуету ідеально пасують Іванові. Доповнив образ чоловік вже звичною для себе кепкою з прямим картузом і зручним спортивним взуттям. Неможливо не пригадати, що Іван активно підтримує екологію, саме тому на власному прикладі показує, що зі старих та непотрібних речей можна створити по-справжньому стильні та трендові речі.

Екологічне вбрання Івана Клименка
Екологічне вбрання Івана Клименка

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини