Універсальне боб-каре – наймодніша стрижка сезону 2023: Олегу Виннику, Сергію Притулі, Івану Дорну пасує

Правду кажуть, що за модою слідкують не лише жінки, але й чоловіки. Зіркові красені на власному прикладі показують, що чоловікам також пасують тренди 2023 року.

Мода, як ми знаємо, циклічна і тренди завжди повертаються до нас. Хтось вже був у трендах 10 років тому, а хтось лише починає підкорювати вершини моди, зокрема, це стосується й зачісок. Редакція сайту Добрі новини зібрала ТОП-3 чоловіків, які знаходяться в тренді кожного року.

Сергій Притула

Тренди 2023 року на прикладі українських чоловіків
Тренди 2023 року на прикладі українських чоловіків

Стильну стрижку боб-каре Сергій почав носити ще в юності. В загальному, чоловік майже завжди був з довгим волоссям, тому що він й сам розуміє – така довжина пасує йому значно краще, ніж коротка брутальна стрижка. Боб-каре у виконанні Сергія Притули не можна навзати нічим іншим окрім мистецства в чистому вигляді.

Іван Дорн

Трендова зачіска 2023 року на зіркових чоловіках
Трендова зачіска 2023 року на зіркових чоловіках

Цей улюбленець молодих дівчат залишається в топах з будь-якою зачіскою. Співак носив не лише трендове боб-каре: на його рахунку лисина, брутальна чоловіча стрижка, каскад і, навіть, нерідко його можна побачити з густою бородою. Зараз хлопець зупинив свій вибір саме на трендах 2023 року, доповнивши загальний образ стильними вусами, що нереально йому пасують і роблять не схожим на того Івана Дорна, якого всі звикли бачити.

Олег Винник

Стильне боб-каре на українських чоловіках
Стильне боб-каре на українських чоловіках

Ідол українських вовчиць майже не змінює зачіску. В принципі, йому це робити не потрібно, щоб завжди бути в тренді. Чоловік володіє світлим волоссям зручної для нього довжини, яке можна зібрати в хвостик, або розпустити для отримання боб-каре. Артист продовжує підкорювати жінок своїм голосом не дивлячись на те, що зараз зовсім не з’являється в соціальних мережах. Прихильниці вірять, що він дуже скоро повернеться до них з новими піснями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини