Сумний та розчарований: продюсер Ясинський гнівно висловився про втечу Олега Винника та популярність Лободи

Продюсер Михайло Ясинський висловив своє ставлення до двох відомих співаків - Олега Винника та Світлани Лободи, які останнім часом опинилися в центрі гучних скандалів через свою поведінку.

Співаки Олег Винник та Світлана Лобода опинилися у центрі уваги через свої дії та поведінку. Відомий продюсер Михайло Ясинський не залишився осторонь і поділився своїм ставленням до цих музичних зірок.

Він висловив розчарування щодо Олега Винника, який протягом останніх двох років перебуває у Німеччині. За словами Ясинського, образ, який створив Винник, виявився фальшивим, адже артист не відповідав своєму образу та іміджу. Це розчарувало прихильників Винника, які очікували від нього більшої відповідності образу, про що заявив сам продюсер.

Михайло Ясинський у новому випуску подкасту з Дьоміним розповів про заробітки артистів
Михайло Ясинський розповів про своє ставлення до Лободи та Винника 

Висловлюючи своє ставлення до Світлани Лободи, Ясинський висловив припущення, що артистка, яка продовжує виступати та співати російською, може зазнати негативного ставлення в українському медіапросторі. Він також зазначив, що деякі люди, навіть серед медійної еліти, можуть утримувати її від виступів у мас-медіа через її погляди та вибір мови.

Продюсер також зазначив, що виконання пісень українською чи російською мовами може не допомогти Лободі зберегти популярність в українському шоу-бізнесі, оскільки артисти, які продовжують співати російською мовою, можуть зазнати маргіналізації.

Висловлення Михайла Ясинського стосовно Олега Винника та Світлани Лободи отримали відгуки від інших українських артистів, які також висловили свої думки про цих музикантів. Ці висловлення свідчать про складну ситуацію в українській культурній сфері, яка відображає загальну атмосферу в країні.

А от продюсер Олег Боднарчук зауважив, що Олег Винник вже не матиме такого популярного статусу, як раніше, оскільки “залишився у довоєнній реальності”. Ведуча Маша Єфросиніна на своїй сторінці у соціальній мережі згадала Олега Винника з нотаткою іронії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини