Рубрики: Зачіски

Трендова в 2023 році стрижка “Метелик” – улюблена зачіска Світлани Лободи і Ольги Сумської: кому пасує більше

Мода на стрижки стрімко змінюється і для володарок довгого волосся стилісти рекомендують спробувати стрижку "Метелик", яскравим прикладом якого є українські зірки.

Тренди мають тенденцію постійно повертатися і тепер до нас прямо з минулого повертається стрижка “Метелик”. Це ідеальний варінт для тих, хто втомився від довгого волосся, але не хоче повністю розлучатися з обʼємом та своїми розкішними пасмами. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що це за стрижка і кому вона пасує найбільше.

Стижка метеликом – це багатошарова каскадна стрижка, але вона відрізняється від інших стрижок тим, що чубчик має іншу форму та довжину. “Метелик” – це про подовжений чубчик, який можна в будь-який момент сховати за вуха і забути про її існування на деякий час.

Світалана Лобода показала трендову стрижку

Також, одним з варіантів такої стрижки може бути пропрацювання кожного пасма окремо. Це справжня ювелірна робота майстра і далеко не кожен зможе повторити успішну зачіску з відео, яке ви показуєте спеціалісту. Майстер повинен відшукати оптимальну довжину для кожного шару вашої зачіски, щоб пасма виглядали по-живому, але головне не забувати про те, що після салонної укладки дівчата будуть вкладати собі волосся самостійно вдома, тому зробити стрижку, яка потребує професійної укладки – точно не наш варіант.

Ольга Сумська показала трендову стрижку

Яскравими представницями такої стрижки серед зірок українського шоу-бізнесу є акторка Ольга Сумська та співачка Світлана Лобода. В Лободи стрижка зосереджена саме навколо чубчика, який можна вкладати як заманеться. Зірка найчастіше за все робить обʼємну укладку, яка лагідно спадає на обличчя. Що ж стосується Ольги Сумської –в акторки в більш хаотичному порядку підстрижені пасма, які можна вкласти домашнім стайлером чи підкрутити плойкою для волосся.

Поділитися