Рубрики: Зачіски

Швидко та просто: як приховати сивину без фарбування в домашніх умовах — фото зачісок

Сивина — часта проблема з якою панянки стикаються протягом життя. Як закамуфлювати небажані срібні пряди, не витрачаючи при цьому час на походи до перукарів?

Сивина. Її ненавидять та острахом чекають мільйони жінок по всій планеті. Її недолюблюють стилісти, але все одно рано чи пізно голови панянок покриваються білими і сріблястими локонами. Головна причина, чому процес посивіння є таким ненависним для багатьох — це тривалий час відростання знебарвленого волосся, адже пігмент втрачається у кореневій частині, а стрижень при цьому ще тримає свій колір. Від цього шевелюра отримує неохайний вигляд, додаючи років своїй власниці.

Найпроблемнішими зонами, де з’являється сивина є скроні та проділ. Втім є лайфхаки, які допоможуть подолати проблему.

Якщо ви носите темний колір і білі прядки тільки-тільки почали про себе давати знати, то проділ та інші місця можна підфарбувати звичайним брасматиком для вій. Білявкам можна використовувати не чорний, а коричневий колір туші.

Стилісти розповіли, як без фарбування приховати сивину

Ще один безпрограшний спосіб — це накрутитися на плойку. Кучері піднімуть локони від коренів, а завдяки своїй текстурі зроблять так, аби срібні прядки не впадали в око. Якщо у вас добряче відросло волосся без пігменту, слід спробувати зробити косу у грецькому стилі, коли заплетені пасма обгортають голову зверху.

Приховати ранню сивину можна також за допомогою обруча для волосся або пов’язки. Якщо ви виходите на вулицю, врятувати ситуацію допоможе ошатний берет або косинка.

Стилісти розповіли, як без фарбування приховати сивину

Також нагадаємо, що зараз косметична індустрія випускає чималу кількість спреїв, які камуфлюють сивину, але в кінці дня змиваються. Проте, це дає лише тимчасовий ефект для власниць срібного волосся.

Поділитися