Календар магнітних бур на лютий 2024 року: до яких днів підготуватися та що потрібно робити під час явища

Магнітні бурі – дивне та цікаве явище, яке по-своєму впливає на наше самопочуття. Потрібно як слід підготуватися до цього періоду, щоб уникнути їхнього впливу на себе.

Слідкуйте за прогнозами космічної погоди, щоб бути готовими до магнітних бур. Завжди маєте достатньо запасів їжі, води та необхідних предметів першої необхідності в разі, якщо буря триватиме довше, ніж очікувалося. Вимкніть чутливі електронні пристрої або захистіть їх від магнітних впливів, якщо це можливо. Наприклад, можна відключити комп’ютери та вимкнути електроніку від мережі.

Маєте запасні ліхтарі або свічки, які можна використовувати у випадку вимкнення електропостачання. Магнітні бури можуть впливати на ваш настрій і якість сну. Заздалегідь приготуйтеся до можливих змін, звертаючи увагу на ваше самопочуття та дотримання звичного режиму сну. Уникайте виходу на вулицю під час грози, особливо якщо вона супроводжується магнітними бурями. Якщо ви знаходитесь на вулиці, уникайте великих відкритих просторів та металевих предметів.

Коливання магнітного поля можуть серйозно впливати на здоров'я людини
Коливання магнітного поля можуть серйозно впливати на здоров’я людини

Магнітні бурі в лютому 2024 року

На слабкі магнітні бурі очікуйте 1-10 лютого. В цей період у вас може легко паморочитися голова і ви відчуватимете слабкість у тілі. Середні за силою магнітні бурі очікуються з 11 до 17 лютого. Прогноз на другу половину місяця ще не оприлюднений, оскільки дуже складно точно тривалість на кількість бур. Деякі прогнози можуть бути не точними, тому все буде відомо в середині місяця.

Магнітні бурі можуть мати вплив на людей через їх взаємодію з магнітним полем Землі. Деякі люди повідомляють про зміни у якості сну та настрою під час магнітних бур. Це може включати тривогу, роздратованість, втомленість або навіть ейфорію. Часом люди повідомляють про фізичні симптоми, такі як головний біль, мігрень, біль у суглобах або м’язах, підвищена чутливість до світла та звуку під час магнітних бур. Магнітні бурі можуть впливати на електронні пристрої, такі як мобільні телефони, комп’ютери та GPS-пристрої, призводячи до збоїв у їх роботі або навіть вимикання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини