Рубрики: Рецепти

Кличте всіх на піцу: простий рецепт смачної піци на сковороді за 15 хвилин — інгредієнти є на вашій кухні

Смачна та запашна піца, сир тягнеться та тане в роті, а начинки так багато, що вона випадає з піци. Саме таку смакоту ви можете приготувати вдома на сковорідці за 15 хвилин за цим рецептом.

Улюблена піца, яку так обожнюєш. Іноді цю фірмову італійську страву хочеться з’їсти тут і зараз, а чекати, поки кур’єр її привезе, немає сил. Тоді вам допоможе цей рецепт приготування смачної, ароматної та навіть дешевшої піци. Вам знадобиться зовсім трохи – одна сковорідка та 15 хвилин часу. А задоволення після точно буде того вартим.

Серед стількох рецептів приготування домашньої піци ми знайшли найкращий для вас.

Смачна та запашна піца в домашніх умовах лише за 15 хв

Інгредієнти для тіста:

  • Сметана – 4 столові ложки
  • Борошно – 10 столових ложок
  • Яйця – 2 шт.
  • Розпушувач для тіста – 0,5 чайної ложки
  • Сіль — зовсім трохи

Інгредієнти для начинки:

  • Кетчуп — 2 столові ложки
  • Сир — 150 грамів
  • Помідори — 2 шт

Процес приготування:

Спершу вам слід приготувати тісто. За основу візьміть сметану.

У глибоку ємність додайте яйця, трохи збийте їх із сіллю вінчиком. Після цього додайте до суміші просіяне через сито борошно та розпушувач. І, звісно, сметану. Тепер усе добре перемішайте, поки не отримаєте потрібну консистенцію: тісто має нагадувати густу сметану.

Перейдімо до начинки. Ми запропонували найпростішу, але ви можете додати все, що забажаєте: від хумусу до баклажанів. Ми зараз поділимося класичним набором.

Один із варантів начинки для вашої піци

Для цього наповнення промиваємо помідори у проточній воді. Потім робимо надрізи на шкірці, обдаємо їх окропом та з легкістю знімаємо шкірку з овочів. Тепер нарізаємо їх кільцями чи півкільцями — як вам хочеться.

Далі натираємо сир на великій терці чи нарізаємо його тонкими скибочками.

Потім гарно розігрійте сковорідку, налийте на неї рослинну олію і вилийте на неї ваше тісто зі сметани. Дайте йому 1-2 хвилини, щоб тісто встигло схопитись.

Тепер у вас є основа для піци. Намастіть її кетчупом, накладіть нарізані помідори та посипте сиром.

Фінальні штрихи: накрийте страву кришкою та смажте вашу піцу на слабкому вогні близько 15-и хвилин. Якщо бажаєте, додайте вигляду вашій піці, ніби її щойно дістали зі старої італійської пічки. У цьому вам допоможуть спеції — хмелі-сунелі чи орегано.

Поділитися