Який інгредієнт додати в фарш, щоб котлети вийшли пишними, соковитими і смачними: хитрість кулінарів

Котлети — одна з найулюбленіших страв кожної родини. Такі соковиті, смачні, пишні та з насиченим м'ясним смаком. Але є одна хитрість, яка зробить їх ще кращими.

Смачні, соковиті та пишні котлети часто є окрасою столу. Їхній неповторний та насичений запах, немов закликає взяти бодай одну, поки ніхто не бачить. А всі гості за столом покладуть до тарілки котлети в першу чергу.

Однак, є одна хитрість, якою користуються професійні кулінари під час приготування котлет. Після додавання цього інгредієнта ваші м’ясні вироби стануть ще смачнішими.

Як зробити котлети смачнішими?

Безліч господинь мають свої хитрощі та таємні інгредієнти, що допомагають зробити котлети кращими: хтось додає до фаршу сиру картоплю чи кабачок, а хтось вершкове масло або сало. Однак, цей складник, що додають до фаршу професійні кухарі, є більш універсальним. Тим паче він майже завжди є на кожній кухні та зробить ваші котлети просто ідеальними.

Що варто додати до фаршу, аб отримати ідеальні котлети?
Що варто додати до фаршу, аб отримати ідеальні котлети?

Спершу варто підібрати гарний фарш. Магазинний краще оминайте, а зробити його самому теж чудовий варіант. Кухарі радять поєднати два види м’яса, коли готуєте котлети: жирний шматок свинини з пісною яловичиною. Тоді ви отримаєте доволі цікавий та, можливо, трохи незвичний смак.

М’ясо пропустіть через м’ясорубку. Потім так само зробіть з цибулею та часником. Додайте спеції та одне яйце, аби ваш фарш тримався та не розвалювався під час смажіння.

Коли після цього ви добре перемішали фарш, додайте до нього секретний інгредієнт, про який усе ж таки розповіли професійні кухарі. Це половина склянки газованої води. Зверніть увагу, аби вона дуже холодною.

Опісля знову перемішайте фарш та дайте йому постояти 2 години. Потім підсоліть, перемішайте та сформуйте котлетки мокрими руками.

Краще смажити котлети на рафінованій олії та сковорідці з антипригарним покриттям. А якщо ви не знаєте чи котлети приготувалися, як слід, то поставте їх допектися до духовки чи мікрохвильової печі на 5-10 хвилин.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини