Чим прикрасити новорічний стіл: досвідчені домогосподині порадили 3 красиві закуски для святкування 2023 року

Кожна господиня хоче, аби святковий стіл був не лише смачним, а й красивим. ТОП найкращих та найкрасивіших закусок, які вдало прикрасять будь-який мінібенкет

Листопад повільно підійшов до завершення, а на порозі стоїть перший місяць зими та останній місяць року. Грудень чарівно огортає все навкруги в новорічну атмосферу, тому кожен, хоче того чи ні, починає замислюватись над тим, як зустрічати Новий рік. Окрім купівлі та пакування подарунків, запрошення гостей та приготування новорічних листівок, потрібно вигадати, чим пригощати гостей.

Часто найсмачніші страви бувають не дуже красивими на вигляд, тому ми пропонуємо звернути увагу на ТОП 3 найкращі новорічні закуски, які не лише смакуватимуть гостям, а й вдало прикрасять ваш стіл. Гарантуємо, що з цими делікатесами ваш стіл буде схожий на виставковий варіант – настільки красивим він здаватиметься гостям.

Фаршировані шампіньйони

Смачна закуска з грибів з перепелиними яйцями та сиром
Смачна закуска з грибів з перепелиними яйцями та сиром

Приготувати фаршировані шампіньйони ви зможете просто в мікрохвильовці. Страва схожа на стильні капелюшки від кутюр, тому кожному точно захочеться спробувати їх на смак. Для приготування потрібно вийняти ніжки з грибів, вийняти частину м’якоті та акуратно її порізати. Посмажте трішки цибулі та наповніть капелюшок шампіньйона подрібненими грибами та цибулею. Наверх вбийте перепелине яйце, додайте небагато сиру, аби створити скоринку. Поставте гриби у мікрохвильовку на 4-5 хвилин при потужності 600 Вт.

Закуска з багета

Хрусткий багет виглядає неймовірно смачно
Хрусткий багет виглядає неймовірно смачно

Минулого року в соцмережі Тік Ток з’явився новий тренд – хрусткий багет намащений запеченим у духовці часником. Насправді можна вигадати неймовірно багато цікавих та смачних закусок із багетом. Перш за все, потрібно підсушити хліб у духовці. Для цього наріжте багет красивими шматочками, які буде зручно їсти порційно.

Як намазку можна використовувати запечений у духовці часник або ж, якщо часу зовсім не вистачає, купити в магазині вже готові вироби з різними смаками.

Рулетики з шинки

Яскраві рожеві закуски прикрасять святковий стіл
Яскраві рожеві закуски прикрасять святковий стіл

Аби розбавити загальну картину святкового столу, рекомендуємо додати на нього яскраві деталі. Так, рулетики з рожевої шинки вдало прикрасять бенкет. Зробити їх дуже й дуже просто. Наріжте шинку тонкими слайсами, а для начинки перемішайте сир, зелений лук та майонез. Після загорніть начинку в шматочки шинки. Для красивої подачі на дно тарілки можна викласти листя салату.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини