Неймовірна смакота: як приготувати ніжний паштет з курячої печінки — вам знадобиться один секретний інгредієнт

Ніжний, м'який та такий насичений паштет з курячої печінки часто стає основою для дуже смачних страв та бутербродів, зокрема. А як приготувати той самий паштет?

Хочете вразити гостей канапками, але не знаєте як? А якщо взяти за основу ніжний та насичений паштет з курячої печінки, смак якого урізноманітнить один секретний інгредієнт? Упевнені, що у вас точно потім попросять добавки. А приготування самого паштету не забирає багато часу та зусиль.

Скільки часу варити печінку для страви?

Заведено варити печінку на слабкому чи середньому вогні. Якщо у вас великі шматки продукту, то вони будуть готові через 40-45 хвилин. А більш дрібні можна використовувати для подальшого приготування уже через 20 хвилин.

Які додаткові інгредієнти слід використати?

Аби смак цього продукту вам не набрид, професійні кухарі радять додати під час приготування майбутньої страви додаткові інгредієнти. Ними можуть бути морква та горіхи, желе з журавлини чи апельсин і бренді тощо.

А для максимально ніжного та насиченого смаку паштету з курячої печінки вам знадобляться вершки.

Ваш паштет точно вийде смачним
Ваш паштет точно вийде смачним

Необхідні інгредієнти:

  • 600 грамів курячої печінки.
  • 1 шт. цибулі.
  • 1 шт. моркви.
  • 2-3 столові ложки борошна.
  • Пів склянки вершків жирністю 15%.
  • Рослинна олія та спеції.

Спосіб приготування:

Подрібніть, перемішайте та обсмажте до готовності моркву та цибулю. Додайте до них сіль, перець, за бажанням коріандр для цікавішого смаку.

Тепер промийте печінку та наріжте її на великі шматочки. Після цієї процедури обваліть у борошні кожен шматочок та декілька хвилин обсмажуйте їх на сковорідці.

Потім додайте до сковорідки вершків та спецій і перемішайте. Тепер майбутній паштет можна залишити тушкуватися під кришкою протягом 15 хвилин на слабкому вогні.

Коли печінка охолоне, дайте її через м’ясорубку з цибулею і морквою.

І ваша страва готова!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини