Неймовірно ніжний паштет з курячої печінки: завжди додаю цей простий інгредієнт, щоб смак був ще яскравішим

Ніжний паштет з курячої печінки – закуска, яка ідеально доповнить будь-який прийом їжі. Пропонуємо приготувати смаколик за простим рецептом, який не займе багато часу

Б’ємось об заклад, що майже всі наші читачі звикли купувати паштет у магазині. Насправді у цьому немає нічого поганого, адже, якщо знайти виробника, який робить смачну закуску, навіщо витрачати зайвий час і сили, щоб приготувати точнісінько такий вдома? Можливо, в цьому твердженні таки щось є, втім ні один виробник не законсервує такий ніжний і буквально мусовий паштет, який ми сьогодні пропонуємо приготувати.

Головний плюс цього простого рецепта полягає в мінімумі витрачених сил, енергії й коштів. Приготування паштету саме цим способом може зекономити час та гроші. В результаті виходить доволі багато закуски, якою можна смачно нагодувати велику родину. Тож, мерщій вивчати рецепт і братися за приготування.

У цьому рецепті тим самим “секретним інгредієнтом” є звичайне яблуко та пряні спеції. Саме ці складові допоможуть зробити паштет не лише ніжним і мусовим, а й додадуть йому справжню родзинку. Кожен, хто хоча б раз скуштує вашу закуску, одразу проситиме рецепт.

Інгредієнти:

  • 600 грамів курячої печінки;
  • 2-3 яблука;
  • 3 морквини;
  • 1 цибуля;
  • Вершкове масло;
  • Оливкова олія;
  • Коріандр.

Спосіб приготування:

Помийте, очистьте та наріжте цибулю та моркву. Обсмажте овочі на сковорідці в оливковій олії, а потім додайте туди печінку та продовжуйте приготування. Добре перемішайте суміш, а поки все смажиться, наріжте яблука. Також додайте їх на сковорідку.

Головне під час приготування не пересмажити печінку
Головне під час приготування не пересмажити печінку

Потім у сковорідку додайте необхідні спеції та небагато води. Готуйте доти, доки вода повністю не випарується. Коли страва буде готова, пересипте все у блендер, додайте вершкового масла та добре все перебийте.

Додайте пряні спеції та яблуко, щоб зробити смак яскравішим
Додайте пряні спеції та яблуко, щоб зробити смак яскравішим

Маса має бути однорідною та ніжною, збивайте паштет на блендері, поки не отримаєте мусову консистенцію. У разі, якщо паштет здається вам занадто “грубим”, для м’якості можна додати ще трішки вершкового масла.

Готовий паштет з курячої печінки

Подавати готовий паштет з курячої печінки з яблуками можна разом з тостами, гарнірами, картоплею та іншими стравами. Все залежить виключно від вашої фантазії та особистих вподобань. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини