Зірка “Сватів” Анна Кошмал поділилася рецептом свого фірмого плову: приготувати може кожен

Анна Кошмал може похвалитися не лише своїми акторськими здібностями, але й кулінарними. У соціальних мережах зірка розповіла про свій улюблений рецепт плову.

Українська акторка Анна Кошмал отримала велику популярність завдяки ролі у серіалі “Свати”. Дівчина зіграла головну героїню Женю, з якою завжди траплялися якісь пригоди. Крім акторства, зірка активно стежить за своєю фігурою і намагається правильно харчуватися, саме тому Анна опублікувала в Мережі рецепт свого улюбленого плову, який дуже легко готувати.

Вам знадобиться:

  • 400 грамів відвареного рису;
  • 100 мл оливкової олії;
  • 100 мл соєвого соусу;
  • 3 зубчики часнику;
  • свіжий імбрир (за смаком);
  • 1 столова ложка меду;
  • третина лимону.

“Ви можете його готувати з грибами, квасолею, соєю, тофу або ваш варіант. Також можете додати ваші улюблені овочі: кукурудза, морква, перець, стручкова квасоля тощо”, – додає акторка.

Анна Кошмал поділилася рецептом фірмового плову
Анна Кошмал поділилася рецептом фірмового плову

Для приготування потрібно натерти імбир на тертці та дрібно нарізати лимон. Далі візьміть готовий рис та перемішайте його на пательні з оливковою олією, соєвим соусом та медом.Не забувайте про натертий імбир та подріблений лимон. Протушкуйте декілька хвилин під кришкою і додайте улюблені інгредієнти і протушкуйте ще декілька хвилин.

Варто зазначити, що дівчина готує плов абсолютно без м’яса, тому що вона перестала вживати його в раціон. Крім цього, зірка вирішила повністю відмовитись від кави та почала пити матчу-чай. Це напій, який виводить токсини з організму, додає сил на цілий день на придає неймовірної бадьорості. Для свого сина зірка також готує корисні страви і активно проводить з малечею час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини