На святковий стіл: рецепт легкого й ніжного салату всього з чотирьох інгредієнтів. Готується за 5 хвилин

Ми всі звикли думати, що у святкових салатах обов'язково має бути велика кількість інгредієнтів. Насправді ж красиву та смачну закуску можна приготувати, використовуючи мінімальну кількість продуктів

Кожній господині й господарю хочеться якомога гарніше прикрасити святковий стіл у разі, якщо додому мають навідатись гості. Якщо ви й досі думаєте, що для вдалого сервування необхідні дуже складні страви, які готуються довго й важко, то поспішаємо вас потішити – насправді красива та смачна їжа може бути приготована буквально за п’ять хвилин. Зокрема, мова йде про святковий салат “Буніто”.

Нещодавно в українському Інстаграм-блозі “Смачні рецепти на кожен день” поділились цікавим салатом. Для його приготування необхідно лише чотири інгредієнти, а готується він всього за 5 хвилин. За словами кулінарної блогерки, страва виходить дуже легкою та дієтичною, але водночас ситною. До того ж ви можете красиво оформити салат і він прикрасить святковий стіл.

Інгредієнти:

  • Варені яйця – 4 штуки;
  • Варене м’ясо курки – 200 грамів;
  • Морква по-корейськи – 150 грамів;
  • Твердий сир – 80 грамів;

Спосіб приготування:

Для початку потрібно дрібно порізати відварене куряче м’ясо. Після цього, за потреби, подрібніть корейську моркву, аби в салаті вона смакувала краще. Яйця та сир потрібно окремо перетерти на середній тертці. Заправляти салат потрібно майонезом, а, за бажання, в нього можна також додати часник. Візьміть кондитерський мішок і помістіть туди заправку для салату.

Потрібні для салату інгредієнти
Потрібні для салату інгредієнти

Тепер можете взятись до збирання салату. Він викладається шарами у спеціальну кондитерську круглу роз’ємну форму. Спершу потрібно викласти м’ясо, зверху сіточкою промазати його майонезом. Далі викладіть моркву, яйця та сир. Кожен шар обов’язково перемазуйте заправкою для салату. Натертий сир красиво прикрасить ваш салат. Крім того, можете задекорувати його гілочками зелені.

Спершу викладіть м'ясо
Спершу викладіть м’ясо
У другому шарі має бути морква
У другому шарі має бути морква
Потім потрібно викласти яйця та сир
Потім потрібно викласти яйця та сир

Смачного!

Готова страва
Готова страва

Популярне

Подібні новини