Так смачно, що готую кожен день: рецепт солодкого бісквітного рулету за 5 хвилин і три варіанти начинки

Чи реально приготувати бісквітний рулет за 5 хвилин? Ще й з трьома начинками? Дізнайтеся елементарний рецепт, який зекономить вам час, кошти та подарує гарний настрій.

Ще наші бабусі говорили, що для жінки дуже важливо навчитися випічці. Проте, чи актуальний цей вираз зараз, коли на полицях супермаркетів безліч варіантів солоденького, а з нинішнім шаленим темпом життя стояти над духовкою не дуже хочеться? Звісно, що нині наше суспільство відійшло від таких установок, але, погодьтеся, так приємно ласувати домашнім?

Рецепт солодкого бісквітного рулету за 5 хвилин

Ось простий рецепт, який змусить кожну господиню відчути себе справжнім МастерШефом на кухні, приготування страви займе всього 30 хвилин. Тож записуйте, вмикайте під час готування улюблену серію серіалу та візьміть такі інгредієнти:

  • 5 курячих яєць;
  • 200 г цукру;
  • 200 г борошна вищого сорту;
  • 4 г розпушувачу.
Рецепт солодкого бісквітного рулету за 5 хвилин

Перше, що маємо зробити, то відділити білки від жовтків та збити їх окремо до густої маси для пишності тіста. Далі додаємо цукор у жовтки та ретельно перемішуємо. Просіюємо борошно для його повітряності і змішуємо зі збитими яйцями. Додаємо розпушувач та можна всипати ще й 1 столовку ложку крохмалю для еластичності майбутнього рулету. Все акуратно перемішуємо лопаткою.

У вас має вийти пастоподібне тісто, яке рівним шаром викладаємо на деко. Радимо постелили пергамент перед тим, як помістите все у духовку, розігріту попередньо до 180 градусів.

15 хвилин — і все готово. Для начинки краще за все обрати вершковий крем або дуже насичений джем. Сенс у тому, аби рулет гарно увібрав у себе солодку масу. Також можна використовувати шоколад, але бажано на тісто викласти його гарячим та рідким, а потім швидко загорнути ваш кондитерський вибір.

Нехай смакує!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини