Швидкий покроковий рецепт цукерок Рафаелло всього з чотирьох інгредієнтів: знадобиться мінімум часу та грошей

Важко знайти людину, яка б не любила ніжні кокосові цукерки Рафаелло. Пропонуємо приготувати простий варіант ласощів вдома – легкий і швидкий рецепт смаколика

Ніжний кремовий присмак кокосових цукерок Рафаелло важко та навіть неможливо забути. Ці ласощі є найулюбленішими у багатьох людей, а цінують їх за неперевершений смак та особливу текстуру. Втім, приготувати не гірше частування можна вдома. Для цього знадобиться мінімум часу й усього чотири інгредієнти. На сторінці кулінарної блогерки Таті Чуднової в Інстаграмі нещодавно з’явився новий смачний рецепт.

Професіоналка своєї справи поділилась з підписниками секретами приготування смачних домашніх цукерок. Таті Чуднова опублікувала детальну інструкцію, як створити частування, яке запам’ятається кожному, хто його спробує, надовго. Хутчіше записувати рецепт і починати приготування.

Інгредієнти:

  • 150 грамів сиру 5%;
  • 150 грамів кокосової стружки та стільки ж для обвалювання;
  • 75 грамів сухого знежиреного молока;
  • Смажений мигдаль – на одну цукерку одна штука.

Спосіб приготування:

Для початку підготуйте всі необхідні для приготування інгредієнти та посуд, в якому будете замішувати основу для цукерок. Змішайте кислий сир, додайте до нього 150 грамів стружки, але не забудьте залишити стільки ж для того, щоб прикрасити частування. Також у цю масу додайте сухе молоко та, за бажанням, підсолоджувач (цукор абощо).

Змішайте в одній тарілці всі необхідні для цукерок інгредієнти
Змішайте в одній тарілці всі необхідні для цукерок інгредієнти

Зауважте, що маса може погано з’єднуватись між собою, не “липнути” через те, що сир виявився занадто сухим. У такому разі не засмучуйтесь та додайте зовсім трохи молока або води. Регулюйте на око, але не перестарайтесь, аби маса не вийшла надто рідка.

Отриману в тарілці масу добре перемішайте й доведіть до однорідності. Почніть формувати кульки – цукерки. Всередину кладіть по одному смаженому мигдалю, а потім обвалюйте у кокосовій стружці, коли частування сформоване в кульку.

Сформуйте цукерки з сирної маси, яка у вас вийшла
Сформуйте цукерки з сирної маси, яка у вас вийшла

Ваші домашні цукерки Рафаелло готові – насолоджуйтесь!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини