Так смачно, що готую кожен день: рецепт ніжного бісквітного рулету за 5 хвилин і п’ять варіантів начинки

Чи можна приготувати бісквітне тісто за 5 хвилин? Дізнайтеся новий легкий рецепт домашнього рулету та потіште своїх рідних смачною домашньою випічкою.

Бісквітний рулет став одним із улюблених домашніх видів випічки. Все завдяки простоті та швидкості його приготування. Це тільки здається, що зробити його під силу тільки господиням зі стажем. Втім, навіть професійні кухарі запевняють, що знаючи правильний рецепт і виконуючи все за порядком, цей десерт вийде навіть у новачків.

Щоб все приготувати, як слід, нам необхідно взяти собі у помічники потужний містер. У ньому і буде відбуватися вся кулінарна магія.

Рецепт солодкого бісквітного рулету за 5 хвилин

Інгредієнти для рулетика знайдуться у кожному магазині. Беремо 5 яєць, 1 склянку цукру і 1 чайну ложку ванільного цукру. Деякі кухарі радять окремо збивати білки та жовтки, аби тісто було пухкішим, проте у класичному рецепті цього не прописано.

Тож кладемо наші яйця у глибоку миску, починаємо збивати. Тонким струмочком всипаємо цукор-пісок та ванільний цукор. Його можна замінити ваніліном. Збиваємо все ретельно до однорідної маси, яка має побіліти у процесі. Як все буде готово — час додавати борошно. Його потрібно взяти лише одну склянку.

Поки ви будете довершувати тісто, можна паралельно розігрівати духовку. Для ідеальної випічки потрібно її розкочегарити до 180 градусів за Цельсієм. Щоб ваш бісквіт був дійсно відмінним, його слід поставити саме у суху духову шафу, в якій до того не запікалося нічого м’ясного чи не готувалися коренеплоди.

Рецепт ніжного бісквітного рулету за 5 хвилин

Поки вогонь робить свою справу, ми продовжуємо займатися тістом. Міксер ставимо на низьку швидкість та повільно всипаємо борошно. Має вийти пастоподібна структура.

Деко для випічки застеляємо пергаментом, який допоможе нам легше потім зняти бісквіт. Тісто викладаємо одним суцільним шаром та ставимо у духовку. Випікати потрібно мінімум 20 хвилин. Перевіряти готовність радимо за допомогою дерев’яного патичка чи сірника. Ваш майбутній рулет не має приставати до деревини.

Щодо начинок, тут потрібно обирати таку, яка наситить рулет вологою. Підійде щонайменше 5 варіантів: крем-чіз, джем, топлений шоколад, варений згущик, заварний крем.

Пробуйте, експериментуйте і нехай у вас вийде відмінний бісквітний рулет.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини