Вивчила цей рецепт напам’ять: йогуртовий торт з полуницею без випікання – цей рецепт стане хітом цього літа

Якщо хочеться легкого літнього десерту, обов'язково спробуйте цей простий рецепт. Полуничний торт без випікання швидко готується та чудово смакує

Сезон полуниці офіційно розпочався, тому, крім компотів та варення, можна приготувати й дещо цікавіше. Справжні поціновувачі цієї яскравої та ароматної ягоди вигадують чимало різних цікавих рецептів. Зокрема, влітку користуються популярністю десерти з полуниці, які не потрібно випікати. Простий йогуртовий торт стане ідеальним смаколиком для спекотного сезону. Він не викликає важкості у шлунку, швидко переварюється та чудово смакує. Отже, берімося до приготування мусового полуничного ласування.

Інгредієнти:

  • Пів кілограма полуниці;
  • Один літр полуничного йогурту;
  • Печиво – 500 грамів;
  • 50 мілілітрів молока;
  • 150 грамів масла;
  • 30 грамів желатину;
  • М’ята, аби прикрасити десерт.

Спосіб приготування:

Першим кроком потрібно перемолоти печиво. Для цього використовуйте качалку та міцний пакет або ж звичайний блендер. Печиво потрібно подрібнити у крихту. Після цього розтопіть вершкове масло на водяній бані або за допомогою мікрохвильової печі. Змішайте ці два інгредієнти та додайте молоко. Дуже добре перемішайте, викладіть отриману масу у форму, в якій готуватимете торт і залиште в холодильнику, аби все застигло.

Почніть готувати полуничний йогуртовий торт
Почніть готувати полуничний йогуртовий торт

Коли основа для полуничного торта застигла, на неї потрібно викласти шар ягід. Тим часом замочіть желатин у 180 мілілітрах води та залиште на деякий час, аби продукт набух. Цю суміш поставте на помірний вогонь і нагрівайте, поки желатин не розчиниться. Зауважте, що не потрібно доводити його до кипіння. В окрему місткість влийте полуничний йогурт і додайте в нього желатин.

Тепер можна “складати” наш полуничний торт. Основу з печива, на яку ви виклали ягоди, потрібно залити йогуртовою сумішшю. Потім поставте майже готовий торт у холодильник на декілька годин. Найкраще – залишити десерт холонути на цілу ніч.

Прикрасьте готовий торт м'ятою
Прикрасьте готовий торт м’ятою

Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини