Готую до глибокої осені: огірки на сніданок, обід і вечерю. Швидкий та дуже простий рецепт для різноманіття

Хоча спершу ви можете сумніватись, чи вийде така страва смачною, варто буде скуштувати лише перший шматочок – все зміниться. Мерщій записуйте цей простий рецепт

Закуски або, як їх звикли називати сьогодні, апетайзери – ідеальний початок для довгоочікуваної вечері або ж кулінарний аперитив на святковому столі. Такі смаколики мають бути не дуже ситними, але водночас пробуджувати апетит і налаштовувати на майбутню трапезу. Якщо ви довго думали, чим можна здивувати своїх гостей, пропонуємо приготувати фаршировані огірки.

Така закуска є не лише смачною та ідеальною для початку застілля, але й корисною. Фаршировані огірки точно сподобаються кожному, хто буде присутній на вашому святі, адже такий смаколик задовольняє всі запити. Немає про що хвилюватись і тим, хто стежить за фігурою – така закуска є низькокалорійною та швидкозасвоюваною. Отже, хутчіш купувати всі необхідні продукти та беріться до справи!

Як приготувати смачні фаршировані огірки
Як приготувати смачні фаршировані огірки

Інгредієнти:

  • 2 банки консервованого тунця;
  • 2 великих огірки;
  • Половина болгарського перцю;
  • 1 стебло селери;
  • 2 столові ложки майонезу;
  • 2 столові ложки гірчиці;
  • 1 чайна ложка паприки;
  • Сіль і перець на власний смак.

Спосіб приготування:

Основна перевага цього рецепта полягає в його простоті. Нічого особливо важкого в процесі приготування фаршированих огірків немає, а часу на таку закуску ви витрачаєте мінімум. Спочатку вам потрібно визначитись, як саме ви хочете фарширувати огірки. Перший спосіб – розрізати їх на половинки вздовж, а другий – створити з них так звані чашечки, нарізавши на великі шматочки, та видаливши серединки.

Отже, коли ви підготували огірки для фарширування, дістаньте з баночки тунець і розімніть, додайте до нього гірчицю та майонез, а після – добре розмішайте отриману масу. Дрібно наріжте селеру, болгарський перець, не забудьте додати до суміші паприку. Знову все добре перемішайте та додайте овочі з прянощами до тунця. Викладіть отриману масу в огірки та залиште їх на декілька годин у холодильнику – так закуска смакуватиме краще.

Кулінари розповіли, як правильно готувати фаршировані огірки з тунцем
Кулінари розповіли, як правильно готувати фаршировані огірки з тунцем

Смачного!

Популярне

Подібні новини