Цей освіжаючи напій з яблук можна приготувати за лічені хвилини: чоловік та діти не можуть натішитися

У світі, де здоровий спосіб життя стає все більш популярним, вибір правильного напою може зробити значущий внесок у ваш добробут та життєвий тонус.

Одним із найпопулярніших і здорових варіантів є освіжаючі напої, зроблені зі свіжих яблук та груш. Ці фрукти, з їхнім багатством вітамінів та смаковими якостями, не тільки додають напоям аромату, а й забезпечують низьку калорійність та велику користь для організму.

Інгредієнти:

  • 2-3 середні яблука, 1 груша (на вибір солодкі чи кислі сорти)
  • 2-3 столові ложки цукру (за смаком)
  • 1 лімон
  • Кілька листочків м’яти
  • Лід
  • Газована вода або содова
Готуємо напій із яблук та груш на спекотні дні літа
Готуємо напій із яблук та груш на спекотні дні літа

Приготування:

  1. Підготовка інгредієнтів: Помити фрукти, обтирати їх, видалити насіння та нарізати на тонкі дольки. Можна залишити декілька шматочків для прикраси.
  2. Приготування фруктового пюре: Покласти нарізані яблука та грушу в блендер. Додати половину лимона (сік і лимонну цедру) для освіження та більш яскравого смаку. Додати цукор за смаком. Якщо яблука досить солодкі, можна обійтися меншою кількістю цукру або взагалі не додавати.
  3. Змішування: Змішати яблука, груші, лимон та цукор до отримання гладкої маси. Якщо суміш занадто густа, можна додати невелику кількість води, аби розбавити.
  4. Подача: Подати напій великими склянками або бокалами, заповнивши третину об’єму льодом. Додати 2-3 столові ложки фруктового пюре в кожну склянку. Долити газовану воду або содову до верху склянки.
  5. Додати декілька листків свіжої м’яти для аромату та оздоблення. Також можна додати тонкі шматочки лимона або яблука.
  6. Помішати напій ложкою. Переконайтеся, що всі інгредієнти добре змішалися.

Подати зі стружкою льоду та насолоджуватися освіжаючим літнім напоєм! Нехай ваш літній день буде яскравим і прохолодним з цим смачним яблучним напоєм!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини