Як приготувати сирники на сковороді: Додайте це в сирники, щоб отримати ідеальний рецепт

Сирники - це українська страва, бо готуються із сиру, саме тому сирники, а не "творожники". Зрозуміли натяк?

Сирники – класичний рецепт дуже простий, хоча люди люблять ускладнювати те, що не розуміють, вигадують історії про складність готування сирників.

Як приготувати сирники (порція на три персони):

600 г сиру 5% жирності

3 ст. л. цукру

2 яйця

5 ст.л. борошна

  1. Всі продукти потрібно добре змішати. Якщо сир вологий – його потрібно віджати. Також, сир з крупними зернами можна пропустити через блендер. Якщо купуєте сир для сирників в Україні, віддайте перевагу брикетам (бренд не називаємо), але саме з брикетів різних компаній, середньої жирності, виходять найкращі сирники.
  2. На пательню – олію. Коли нагрілася – викладаємо сирники. Перед цим їх можна обваляти в борошні, щоб точно не пристали до пательні, якщо якість покриття вже з дефектами.
  3. Сирники готові!
Тісто для сирників

Це весь рецепт сирників – не ускладнюйте. Якщо любите більш солодкі – більше цукру. Хтось любить, щоб відчувалось борошно, тоді додайте більше борошна. Сирники, як в ресторані, готувати просто. Головне – подача страви.

Як подати сирники:

  1. Свіжі фрукти та натертий шоколад.
  2. Мед та нектарин.
  3. Соус із білого шоколаду та вишеньки.
  4. Розтоплений чорний шоколад та кокос.

Чим замінити звичайне борошно в сирниках:

Редакція сайту Добрі новини перевірила спеціально для вас: рисове борошно, кукурудзяне та крупа манки – прекрасні замінники для сирників, але на наш смак – перші два варіанти краще смакують.

Українці люблять сирники
Українці люблять сирники

Цікаво, що звичайний сир для сирників можна купити в різних країнах, але так, як сирники люблять в Україні, їх не люблять ніде. Чудова страва, в якій є все, що потрібно для здорового харчування. Сирники люблять і діти, і дорослі. Це дуже смачний сніданок, прикрашайте свої будні красивими прийомами їжі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини