Ідеальний сніданок за 15 хвилин: м’які бельгійські вафлі, ніби з ресторану. Простий та незаморочливий рецепт

Якщо ви давно шукали той самий рецепт ідеальних вафель, то це саме він! Вони виходять дуже смачними та ароматними. А готувати цю неймовірну смакоту неймовірно просто.

Якщо ви давно шукали рецепт довершених вафель, то можемо вас привітати! Адже за цим рецептом фантастичні вафлі вийдуть навіть у господині-новачка, яка лише починає освоювати ази кулінарії.

Для приготування 10-12 вафель вам знадобиться 200 г масла, 150 г цукру, й пакетик ванільного цукру, 300 г пшеничного борошна, 0, 5 чайної ложки розпушувача.

Приготування:

В миску наливаємо розтоплене вершкове масло. Важливо, щоб воно було теплим, але не гарячим. Додаємо до нього цукор та яйця. Ретельно перемішуємо. Це зручно робити з допомогою вінчика. Далі слід додати просіяне пшеничне борошно та розпушувач. Замішуємо рідке тісто. За консистенцією воно буде тягучим, та при цьому легко перемішується ложкою.

Вафельницю злегка змастіть олією, використовуючи кондитерський пензлик. Це робити не обов’язково, якщо у вас тісто не прилипає.

В розігріту вафельницю викладаємо ложкою наше тісто, розподіляючи рівномірно по всій поверхні. Після цього щільно закриваємо вафельницю і смажимо до золотистого кольору.  В залежності від потужності вашої вафельниці це займає близько 12-15 хвилин.

Рецепт приготування бельгійських вафель
Рецепт приготування бельгійських вафель

Готові вафлі обережно виймаємо з вафельниці. Поки вони теплі, то будуть м’якими, та коли охолонуть з’явиться така улюблена всіма хрустка скоринка. При цьому в середині вони залишаться м’якими. До речі, ставити на охолодження можна на дерев’яну дошку, щоб не було зайвої вологості.

Бельгійські вафлі прекрасно смакують з медом, варенням, солодким соусом, соленою карамеллю, свіжими ягодами та улюбленим морозивом.

Але й без доповнення вони неймовірно смачні, пісочні, хрусткі та дуже ароматні.

Популярне

Подібні новини