Не тільки красивий, але й смачний: салат “Феєрверк” на Новий рік 2024. На приготування витрачаю 5 хвилин

Красивий, а найголовніше – неймовірно смачний салат "Феєрверк" стане вашим улюбленим. Гармонійне поєднання апетитних інгредієнтів робить закуску по-справжньому особливою.

Ніщо не доповнює святковий стіл так, як це роблять смачні салати. Головна особливість цього рецепта полягає у його простоті. Вам не потрібно “вигадувати велосипед” і витрачати купу сил на те, щоб приготувати апетитну та красиву страву. Салат “Феєрверк” ідеально впишеться у вашу новорічну вечірку й точно сподобається навіть найбільшим гурманам. Хутчіше беріться до справи!

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату Феєрверк на Новий рік
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату Феєрверк на Новий рік

Інгредієнти:

  • Солодкий перець різних кольорів – 3 штуки;
  • Шинка – 200 грамів;
  • Яйця – 2 штуки;
  • Огірок свіжий – 1 штука;
  • Пів цибулі;
  • Сметана – 3 столові ложки;
  • Сіль, перець і спеції на власний смак.

Спосіб приготування:

Як і будь-який салат, ця закуска готується дуже швидко та просто. Для початку потрібно підготувати тарілку, на якій ви подаватимете страву до столу. Далі потрібно підготувати всі інгредієнти – яйця відварити та дати їм охолонути, а всі овочі та шинку нарізати соломкою. Продукти потрібно нашаткувати саме таким чином, адже вам треба викладати їх у вигляді феєрверка. Тепер зробіть сметанковий соус – змішайте сметану, сіль та перець, улюблені спеції.

Починайте складати салат з огірків – викладіть їх на дно тарілки, формуючи з них подобу феєрверка. Полийте перший шар сметанковим соусом. Далі викладіть шинку, нарізану соломкою. Так само полийте соусом. Відділіть білки від жовтків і наріжте білки соломкою. Викладіть на шинку та знову полийте соусом. Зверху почніть викладати солодкий перець різного кольору. В центр налийте трішки соусу та викладіть дрібно натертий жовток.

Простий і швидкий рецепт смачного салату з солодкого перцю та шинки
Простий і швидкий рецепт смачного салату з солодкого перцю та шинки

Ваш салат на Новий рік 2024 готовий. За бажання, ви можете додати фарб у свою страву – прикрасьте готову закуску свіжою зеленню, горіхами або будь-яким іншим улюбленим інгредієнтом. Загалом, подача залежить від вашої фантазії, тому все у ваших руках. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини