Рубрики: Рецепти

Рецепт різдвяного салату з апельсиновим соусом і нагетсами: ця закуска стала зіркою мого святкового столу

Такий незвичайний салат точно стане головним хітом вашого святкового столу. Простий у приготуванні та неймовірно смачний він точно сподобається вам і вашим гостям.

Можемо побитись об заклад, що такого смачного салату ви ще ніколи не куштували. Ідеальний баланс між кисло-солодким соусом із додаванням апельсина та підсмажена у клярі курка точно стануть ідеальним доповненням до вашого святкового столу. Гостям настільки сильно сподобається така страва, що вони проситимуть добавки та навіть спробують дізнатись ваш секретний рецепт. Отже, хутчіше берімося до приготування різдвяної закуски!

Кулінари поділились рецептом салатом до святкового столу з апельсиновим соусом і куркою

Інгредієнти:

2 курячих філе;

1 головка салату айсберга;

1 великий огірок;

1 червона цибуля;

300 грамів помідорів чері;

70 грамів горіхів;

Сік апельсина;

2 ст. ложки майонезу;

2 ст. ложки оливкової олії;

Панірувальні сухарі;

Яйце;

Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати курку. Для цього куряче філе потрібно відварити, а потім приготувати панірування для неї – маленькі шматочки обваляйте у панірувальній суміші, за потреби додавши яйце, а потім – обсмажте на середньому вогні. Скоринка має вийти хрумкою, а шматочки курки бути невеликими.

У великій мисці змішайте подрібнений салат, огірок, цибулю, помідори чері та горіхи. У мисці змішайте сік апельсина, невелику кількість майонезу, оливкову олію, сіль та перець. Якщо соус здається занадто густим, можна розрідити його додаванням апельсинового соку.

Дайте соусу настоятися протягом кількох хвилин, щоб аромати добре поєдналися. На красивій тарілці розмістіть майже готовий салат, зверху викладіть смажені шматочки курки. Полийте апельсиновим соусом перед подачею. За бажання, прикрасьте салат твердим тертим сиром або невеликою кількістю мелених горіхів.

Кулінари поділились рецептом салатом до святкового столу з апельсиновим соусом і куркою

Цей салат зі свіжими овочами, смаженою куркою та апельсиновим соусом стане смачним і легким додатком до основних страв. Крім того, цей салат ідеально доповнить ваш святковий стіл і приємно здивує гостей. Смачного!

Поділитися