Робимо зі звичайних бутербродів смачні брускети: новорічний святковий стіл заграє новими фарбами

Брускета — це класична італійська закуска, яка готується з хліба, оливкової олії та начинок. У цьому рецепті ми пропонуємо вам приготувати брускету, яка ідеально підійде для святкового столу.

Інгредієнти:

  • 4 скибки італійського хліба
  • 200 г свіжого тунця
  • 4 яйця
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль і перець за смаком
  • Свіжі трави для прикраси (кінза, базилік, петрушка)
Я
Як приготувати смачні брускети із тунцем та яйцем: рецепт

Спосіб приготування:

Перед початком готування переконайтеся, що у вас є всі необхідні інгредієнти. Розморозьте тунець, наріжте хліб і підготуйте свіжі трави для прикраси.

Поріжте тунець на невеликі шматочки. Розігрійте сковорідку з трохи оливкової олії на середньому вогні. Обсмажте тунець протягом 1-2 хвилин з кожного боку, залишаючи середину сирою. Посоліть і поперчіть за смаком. Або можете взяти консервований.

Натріть скибочки хліба часником з усіх боків. Обсмажте хліб на рештках великої сковорідки до золотисто-коричневого кольору.

Відбийте яйця в окрему миску. Скип’ятіть воду в невеликій каструлі. Зменште вогонь, створіть водяну воронку, а потім обережно вилийте яйця в центр. Готуйте яйця протягом 3-4 хвилин для отримання яєчних пашотів.

Розмістіть обсмажений хліб на тарілці, покладіть свіжий тунець на верх. Додайте яєчний пашот. Полийте оливковою олією та приправте сіллю та перцем. Прикрасьте свіжими травами.

Брускета з тунцем і яйцем готова до подавання! Сміливо насолоджуйтеся цим розкішним поєднанням смаків та насиченим ароматом.

Поради щодо приготування:

Для приготування яєчних пашотів можна використовувати будь-яку каструлю з високими стінками. Головне, щоб вода кипіла дуже повільно, щоб яйця не розварилися.

Якщо ви хочете, щоб брускета була більш пікантною, додайте до тунця трохи солі, перцю та ваших улюблених спецій.

Прикрасьте брускету свіжими травами за своїм смаком. Кінза, базилік і петрушка — класичні варіанти, але ви можете також використовувати розмарин, орегано або інші трави, які вам подобаються. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини