Ці “мандаринки” – справжнє диво: приготувала солону закуску та здивувала не тільки малечу, але і дорослих

Новорічний стіл завжди наповнений чудовими стравами, і однією з улюблених закусок господинь є смачні "Мандаринки". Цей рецепт точно вразить усіх гостей!

Нарешті настав час свят, і я хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом новорічної закуски “Мандаринки”. Цей рецепт дуже простий, але при цьому він надзвичайно смачний і ефектний. Я готую його щороку, і він завжди користується успіхом у моїх гостей.

Отже, приступимо!

Інгредієнти:

  • 200 г індичого чи курячого філе
  • 3 яйця
  • 120 г сиру
  • 60 г майонезу
  • 1-2 зубчики часнику
  • Сіль та перець за смаком
  • 3 середні моркви

Спосіб приготування:

Для початку треба філе та яйця відварити. (Тут є один лайфхак: аби швидше приготувати моркву, можна очистити її, загорнути в пакет і відправити в мікрохвильовку при максимальній потужності на 5 хвилин, потім перевернути і відправити ще на 5 хвилин. Дати охолонути, і морква готова до роботи.) Далі нарізаємо філе на кубики, а яйця натираємо на терці.

У зручній посудині змішуємо яйця, філе, сир та майонез. Спробуйте додати подрібнений часник, перець та сіль. Після цього, перемішати усі інгредієнти в єдину масу. Ліпимо 6 однакових кульок.

Далі знадобиться харчова плівка. На неї ми кладемо моркву та формуємо млинець.

У центр млинця кладемо кульку салату і згортаємо, слідуючи вказівкам на відео.

Залишилося прикрасити наші “мандаринки” м’ятою або гвоздикою. Також можна використовувати чорний перць.

Запрошую насолоджуватися цим святковим дивом та ділитися враженнями з друзями. Нехай ваш новорічний стіл буде наповнений не лише смаком, але і веселим настроєм!

“Мандаринки” – це чудовий вибір для новорічного столу. Її смачний та оригінальний смак, а також ефектний вигляд, роблять цю страву відмінним доповненням до святкового заходу. Рецепт досить легкий, і в той же час креативний, дозволяючи вам вразити гостей своєю кулінарною майстерністю. Нехай ця “Мандаринка” принесе вам радість, смачні враження та розкішне святкове настрій!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини