Приготуй смакоту з трьох інгредієнтів без вершків та випічки а-ля зефір-маршмеллоу: діти пищать від захвату

Такого десерту ви ще точно не куштували. Готується швидко та просто, а діти гарантовано будуть вражені та проситимуть добавки. Тому не зволікайте і швидше порадуйте близьких.

Інгредієнти:

  • 150  мл води
  • 25 г желатину
  • 180 г цукру
  • 450 г полуниці

Приготування:

В першу чергу потрібно підготувати желатин. Поєднуємо його в мисочці з водою і залишаємо на деякий час для набухання. на 25 грамів желатину йде близько 150 мл води.

Далі беремо заморожену полуницю і додаємо до неї цукор. Кількість цукру можете регулювати по власному смаку.

Після цього ставимо на плиту каструлю на середній вогонь та чекаємо доки повністю розморозяться ягоди. Далі перебиваємо масу блендером. Зазначимо, що замість полуниці ви можете використовувати й інші ягоди – суницю. вишню і т.д.

Масу, перебиту блендером, знову ставимо на плиту та доводимо до кипіння. Це робиться для того, аби десерт довше зберігався. Коли з’явилися перші бульбашки – варимо секунд 10 та знімаємо з вогню.

Рецепт смаколика всього з трьох інгредієнтів
Рецепт смаколика всього з трьох інгредієнтів

Додаємо в масу наш набухлий желатин і гарно перемішуємо, щоб той повністю розчинився. Після цього відставляємо миску на деякий час для охолодження. Форму застеляємо харчовою плівкою і змащуємо рослинною олією без запаху.

Охолоджену ягідну масу починаємо збивати міксером на невеликих обертах і через пару хвилин вмикаємо на максимум та продовжуємо збивати протягом 20 хвилин. Маса виходить повітряною та збільшеною в об”ємі.

Переливаємо масу в підготовлену форму та ставимо до холодильника для стабілізації на декілька годин.

Після цього обережно виймаємо десерт з форми за краї харчової плівки та викладаємо на доску. Нарізаємо на кубики або іншу форму, яка вам подобається.

Зберігати такий десерт рекомендується в холодильнику. Він виходить повітряним та пружним. Його обожнюють як дорослі, так і діти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини