Фірмові булочки з вишневим варенням готую щодня: моя родина від них просто у захваті. Простий рецепт

Такий простий рецепт точно стане у пригоді, коли родина "замовила" чогось смачненького, а часу готувати зовсім немає. Розповідаємо, як випікати десерт.

Поки ви будете готувати цю випічку, її аромат заповнить всю квартиру та весь будинок. Варто вам хоча б раз спробувати випекти такі булочки, ви вже не зможете зупинитись і не їсти їх. Простий рецепт дозволить вам не витрачати час і сили на приготування такої смакоти. Все вийде швидко та просто, а вам залишатиметься тільки насолоджуватись нереальним смаком булочок із начинкою з вишневого варення.

Кулінари поділились простим рецептом смачної домашньої випічки з вишневим варенням
Кулінари поділились простим рецептом смачної домашньої випічки з вишневим варенням

Інгредієнти

Для тіста:

  • 250 г пшеничного борошна;
  • 60 г цукру;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 120 мл теплого молока;
  • 70 мл теплої води;
  • 1 пакетик сухих дріжджів;
  • 60 г вершкового масла;
  • 1 яйце;

Для начинки:

  • 400 г вишневого варення;
  • 2 столові ложки крохмалю.

Спосіб приготування:

У великій мисці змішайте пшеничне борошно, цукор і сіль. В іншій мисці розчиніть сухі дріжджі в теплій воді та додайте трішки цукру. Залиште на декілька хвилин, поки дріжджі не почнуть активно реагувати. Додайте розтоплене масло, тепле молоко і яйце до суміші борошна. Поступово додавайте розчинені дріжджі. Змішуйте інгредієнти, поки не утвориться м’яке тісто. Вимішуйте тісто протягом декількох хвилин, а потім почніть розкочувати його на злегка присипаній борошном поверхні. У мисці змішайте вишневе варення та крохмаль. Розподіліть вишневу начинку рівномірно по поверхні тіста.

Загорніть тісто в рулет, починаючи з довшого краю. Розріжте отриманий рулет на кружечки товщиною близько 2 см. Розташуйте кружечки на деко для випікання, покритому пергаментом, і залиште підійматись протягом близько 30-40 хвилин. Після цього випікайте булочки в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 20-25 хвилин.

Кулінари поділились простим рецептом смачної домашньої випічки з вишневим варенням
Кулінари поділились простим рецептом смачної домашньої випічки з вишневим варенням

Така проста у приготуванні випічка точно сподобається вам і вашим рідним. За легкість рецепта його обожнюють господині, а ось за смачний результат – ті, хто куштують готові домашні булочки. Якщо вам здається, що готувати здобну смакоту важко, обов’язково спробуйте втілити у життя цей простий рецепт. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини