Рубрики: Рецепти

Намазка з оселедця за “дві копійки”: готується настільки просто, а в результаті – смачніше за червону ікру

Ніжний смак цієї намазки ідеально доповнить сухарики і тарталетки – ви точно не пошкодуєте часу та сил на приготування такої ароматної закуски. Зберігайте собі рецепт!

Оселедець є одним із найпопулярніших продуктів у багатьох країнах. Хтось полюбляє смакувати рибу самостійно, хтось готує до неї картоплю. Втім, ще один непоганий варіант, як їсти оселедець, це приготувати на її основі намазку. Змішати декілька простих інгредієнтів і зробити з такою закускою смачні канапки або тарталетки – ця чудова страва точно сподобається всім, хто її спробує хоча б раз.

Простий рецепт смачної намазки з оселедцем на бутерброди та в тарталетки замість червоної ікри

Інгредієнти:

  • 200 г оселедця;
  • Половина цибулі;
  • 2 великі варені картоплини;
  • 3 жовтки;
  • 2 ст. ложки майонезу;
  • 2 ст. ложки гірчиці;
  • 1 ст. ложка часнику;
  • Сіль та перець на смак.

Спосіб приготування:

Очистьте оселедець від хребта і кісточок, а потім дрібно поріжте його. Варіть картоплю до готовності, далі витягніть її з води та наріжте на невеликі кубики. Круто зваріть яйця, відокремте білки від жовтків, і наріжте останні дуже дрібно. У мисці змішайте оселедець, нарізану цибулю, картоплю, жовтки яєць, майонез, гірчицю та часник. Змішайте, поки всі інгредієнти добре не перемішаються.

Додайте сіль та перець на власний смак. Перевірте чи достатньо солона вийшла закуска для вас. Використовуйте блендер, щоб перетворити все в однорідну намазку. Перекладіть намазку в чистий контейнер і залиште в холодильнику принаймні на годину перед подачею. Подається оселедцева намазка на хлібі, крекерах або використовується як начинка для канапок. Можна прикрасити зеленню або лимоном за бажання.

Простий рецепт смачної намазки з оселедцем на бутерброди та в тарталетки замість червоної ікри

Така проста у приготуванні намазка з оселедцем чудово доповнить святковий стіл і точно стане вашим улюбленим рецептом. Приготувати таку закуску варто тим, хто любить рибу та всі страви з її використанням. Смачного!

Поділитися