Готую зимовий салат по-новому: побив усі рекорди у порівнянні з іншими. Треба лише 4 інгредієнти і 3 хвилини

Дуже смачний та пікантний салат із печінкою. Всі інгредієнти доступні та бюджетні, але за смаком салат вас здивує! Обов'язково приготуйте: можна просто на вечерю, а можна і на святковий стіл.

Для приготування цього смачного зимового салатика вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Куряча печінка – 300 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 100 г
  • Мариновані огірки – 2 шт.
  • Майонез – 1-2 ст.л.

Приготування:

Беремо цибулю та нарізаємо її пір”ям. Для цього нарізаємо її на дві частинки, і потім починаємо навскоси різати на рівні частини.

Далі ставимо на плиту пательню, додаємо рослинну олію (можна використовувати як соняшникову, так і оливкову чи масло гхі) та обсмажуємо нарізану цибулю до появи золотистого кольору. Додаємо сіль. Також можна додати трішку цукру, щоб цибуля краще карамелізувалася.

Зимовий салат по-новому
Зимовий салат по-новому

Далі нам потрібно відварити печінку. Для цього доводимо воду в каструлю до кипіння, солимо та додаємо курячу печінку. Після закипання води варимо її 7-8 хвилин на середньому вогні.

Поки все готується не будемо втрачати час та наріжемо мариновані огірки на невеличкі смужки. Далі нам потрібно прибрати зайву вологу, щоб салат не став мокрим. Для цього накриваємо огірки паперовим рушником і таким чином позбавляємося зайвої рідини.

Підсмажену цибулю також викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Відварену курячу печінку нарізаємо на смужки і кладемо в миску. Додаємо нарізані мариновані огірки, обсмажену цибульку і моркву по-корейську. Останній інгредієнт додасть салатику пікантності і приємної хрумкості.

Зимовий салат по-новому
Зимовий салат по-новому

Салат солимо та перчимо та заправляємо майонезом. Можна використовувати куплений в магазині, або ж приготувати самостійно. Для цього в чаші блендера потрібно збити такі продукти: яйце – 1 шт, гірчиця – 1 ч.л, цукор – 1 ч.л, оцет яблучний чи лимонний сік – 1 ст.л., рослинна олія – 150 мл Сіль – 0,5 ч.л.

Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини