Побачила у старому журналі забутий рецепт. Популярна в 90-ті намазка на хліб: треба лише 4 інгредієнти

Цю просту та смачну намазку обожнює вся моя родина. Готується вона просто та з бюджетних інгредієнтів, які точно є на вашій кухні. Це один з тих рецетів, які активно готували в 90-х роках.

Інгредієнти:

  • сир плавлений 2 шт
  • яйця курячі 3 шт
  • часник 2-3 зуб
  • сіль, перець за смаком

Заправка: гірчиця – 1ст.л, майонез 3 ст.

Приготування:

Відварюємо вкруту курячі яйця. Натираємо їх на найдрібнішу тертку. Це важливо, щоб наша майбутня намазка мала правильну консистенцію. Потерті яйця відправляємо до глибокої миски.

Після цього нам потрібно натерти плавлений сирок. Коли він кімнатної температури зробити це буває досить складно. Тому рекомендуємо скористатись простим лайфхаком.

Перед тим, як будете натирати плавлені сирки, відправте їх до морозильної камери на хвилин 30. Вони “схопляться” і стануть більш твердими, що суттєво полегшить процес натирання.

Популярна в 90-ті намазка на хліб
Популярна в 90-ті намазка на хліб

Також є ще один народний метод, який використовують для того, аби полегшити процес натирання плавлених сирків. Для цього сторону тертки, які планують використовувати, за допомогою кулінарного пензлика змащують рослинною олією.

Це потрібно зробити, як із зовнішньої сторони тертки, так і з внутрішньої. Цей лайфхак допоможе зробити так, щоб сирки не прилипали і достатньо легко натиралися.

Далі беремо декілька зубчиків часнику, пропускаємо їх через прес та додаємо до миски з іншими інгредієнтами.

Після цього додаємо гірчицю та майонез. Можна використовувати як купований, так і приготовлений власноруч, адже це дуже просто. Просто змішайте в чаші блендера наступні інгредієнти:

Яйця – 2 шт.
Сіль – 0.5 ч. л.
Цукор – 0.5 ч. л.
Гірчиця – 2 ч. л.
Рослинна олія рафінована – 250 мл.
Лимонний сік – 1 ст. л.
Буквально хвилинка роботи блендера і смачний соус готовий!

Солимо та перчимо за смаком та ретельно перемішуємо намазку! Готово.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини