Цей десерт із кокосовою стружкою став моїм фаворитом: знадобиться лише 3 інгредієнта та 10 хвилин часу

Спробуйте приготувати домашній кокосовий коржик, який займе мінімум часу та зусиль. З цього простого рецепту вам знадобляться лише яйця, цукор і кокосова стружка.

Якщо ви мрієте про щось солоденьке та ніжне до своєї улюбленої чашки чаю, але не хочете витрачати години на приготування, то цей експрес-рецепт кокосового коржика – ваш варіант. За допомогою всього трьох інгредієнтів, які завжди під рукою, ви зможете насолодитися справжніми ласощами.

Інгредієнти:

  • Яйце (1 шт.)
  • Цукор (3-4 ст. ложки)
  • Кокосова стружка (близько 1.5-2 склянок)

Інструкція з приготування:

Крок 1: Підготовка інгредієнтів

У великій мисці розбийте яйце та додайте цукор. Почніть збивати масу за допомогою венчика до отримання однорідного та повітряного тіста.

Крок 2: Додавання кокосової стружки

Поступово додавайте кокосову стружку в тісто, помішуючи його невеликою ложкою. Продовжуйте додавати стружку до того моменту, поки отримане тісто не стане густим та консистентним.

Крок 3: Формування коржиків

За допомогою рук або ложки формуйте маленькі коржики та розкладіть їх на пекарський папір, попередньо покритий пергаментом або силіконовим килимком.

Крок 4: Випікання

Розігрійте духовку до 180°C. Печіть коржики протягом приблизно 12-15 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.

Як зробити горщик для квітів з кокосової шкаралупи
Як приготувати десерт із кокосу за 10 хвилин

Крок 5: Відпочинок та подавання

Після випікання дайте коржикам трошки відпочити та охолонути. Потім насолоджуйтеся цими легкими та кокосовими десертами до чашки чаю чи кави.

Цей простий рецепт створений для того, щоб ви могли швидко та легко насолодитися неймовірним смаком кокосового коржика. Він ідеально підійде для невеликого перекусу чи вишуканого десерту на час чаю.

Бажаємо вам смачного часу та задоволення від цього легкого та ароматного десерту!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини