Приготувала компот з 3-х інгредієнтів на всю родину і отримала купу компліментів: свекруха просила рецепт

Часу зовсім немає, а приготувати щось смачного хочеться. Варіант є! Пропонуємо вам приготувати смачний компот із трьох інгредієнтів за 30 хвилин.

Коли йдеться про освіжаючі напої, небагато речей може зрівнятися з ароматним та смачним компотом. Якщо вам потрібно швидко приготувати чудовий напій із доступних продуктів, спробуйте наш рецепт компоту із трьох інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • 1 кг свіжих чи заморожених ягід (вибір можна зробити за власним смаком: полуниці, смородини, вишні тощо)
  • 150-200 г цукру (або за смаком)
  • 1 літр води

Інструкція з приготування:

Підготовка інгредієнтів

Якщо ви використовуєте свіжі ягоди, промийте їх під холодною водою та видаліть стебла.
Заморожені ягоди можна використовувати безпосередньо, не розморожуючи. Якщо у вас великі ягоди (наприклад, вишні), видаліть кісточки.

Простий рецепт компоту із вишень
Простий рецепт компоту нашвидкоруч: поради господиням

Приготування сиропу

У каструлі зберіть 1 літр води та додайте цукор. Розігрівайте на середньому вогні, помішуючи, доки цукор повністю не розчиниться. Досягнутий сироп не повинен бути надто густим.

Додавання ягід

Додайте підготовлені ягоди у киплячий сироп. Зменште вогонь та дайте компоту покипіти протягом 10-15 хвилин. Ягоди повинні стати м’якими, а смак і аромат повинні інтенсифікуватися.

Охолодження та подача

Знявши з вогню, дайте компоту трошки охолонути. Подавайте його великими порційними келихами або з льодом для ефекту охолодження.

Цей простий рецепт компоту із трьох інгредієнтів – ідеальний спосіб освіжити себе влітку та насолодитися неперевершеним смаком свіжих ягід. Приготуйте його для родинних обідів чи вечірніх посиденьок з друзями, і ви отримаєте справжню насолоду від простоти та смаку цього напою.

Популярне

Подібні новини